H.KÖYMEN kullanıcısının son içeriği

1. H.KÖYMEN

satılık 2007 Jimny Otomatik Ofroad Donanımlı.

Jimny yeni yuvası gökçeada'da. Arkadaşlarımızın yakın ilgileri için teşekkür ederim. Jimny yeni yuvası Gökçeada'ya satılmıştır. Gökçeadaya yakışıklı Jimny hayırlı olsun.
  2. H.KÖYMEN

Ynt: satılık 2007 Jimny Otomatik Ofroad Donanımlı. Aracımın Fiyatını 24.900.-TL olarak revize ettim. ilgi duyan arkadaşlarıma duyururum.
  3. H.KÖYMEN

2007 Model 90.000 Km. Otomatik. 3,5 inç Becce yükseltme. Hafta sonları gezi amaçlı kullanılmıştır. Sahininden com fiyatı 25.750.-TL Gezenbilir üyelerine indirim payı bulunmaktadır. Tel:0.536.949 97 97
  4. H.KÖYMEN

2007 Jimny Otomatik. Ofroad Donanımlı. Ofroad yapmamış,sadece gezi amçlı hafta sonları kullanılmıştır. 90.000.Km. 3,5 inç becce yükseltme. CMS çelikjantlı.
  5. H.KÖYMEN

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny Merhaba,Güle güle keyifle kullanın.Jimny'niz çok güzel.Bende 2007 otomatik Jimny sahibiyim.
  6. H.KÖYMEN

Yeni Jimny'ciler Buraya

Ynt: Yeni Jimny'ciler Buraya karda Jimny
  7. H.KÖYMEN

Yeni Jimny'ciler Buraya

Ynt: Yeni Jimny'ciler Buraya Ben aracı donanımı yapılmış olarak aldığım için bilgi sahibi değilim.Aracımdan çok memnunum.Doğru seçim oldu benim için.Ekonomik gidere sahip,yüksek performanslı bir araç.En önemlisi dev ağabeylerinin arasında çok sevimli kalıyor.
  8. H.KÖYMEN

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Haldun Köymen Suzuki Jimny 2007 model 4.Levent/İstanbul
  9. H.KÖYMEN

Yeni Jimny'ciler Buraya

Ynt: Yeni Jimny'ciler Buraya Evet.Özgür Bey'in Jimny'si.
  10. H.KÖYMEN

Yeni Jimny'ciler Buraya

Ynt: Yeni Jimny'ciler Buraya Tüm Jimny sahibi arkadaşlara sevgiler.
  11. H.KÖYMEN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, Aranıza katıldığım için mutluyum.Suzuki Jimny sahibiyim. karadenizli olduğum için doğa meraklısıyım.Uzun yıllar karadeniz orman ve yayla yollarında köprü ve yol inşaatları yaptım. o dönem Renault 12 araçlar ile ulaştığım yerlere Suzuki ile ulaşmayı planlıyorum. Sevgi ve saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri