Hain Kostok kullanıcısının son içeriği

1. Hain Kostok

Satilik 2004 Model Suzukİ Jimny Full Off-road Donanimli

4 inch 4XFour Art (Becce) yükseltme kiti 31 inch Extreme Silverstone Stepne dahil 5 adet az kullanilmiş lastik. Becce şanzuman koruma Progressive Lock Becce arka Diferansiyel Kilit. Becce Ön diferansiyel Kilit Warn ön manuel Hublar 5.12 Ayna Mahruti Jimny Snorkel Tavan Led Bar Siren/Megafon...
  2. Hain Kostok

2007 Jimny Direksiyon Titreme Sorunu

Merhaba , Mercedes W124 direksoyn amortisörü takılıyor. çok başarılı fiyatı da çok uygun. tavsiye ederim.
  3. Hain Kostok

İsofix Takma Yeri

hocam merhaba, aynı dertten bende muzdaribim. 2004 jimny araç var bende de ancak isofix kolyugunu değiştiremiyorum ve elimde kaldı. siz nasıl bir cozum buldunuz konuyla alakalı ? yardcmcı olabilriseniz çok sevinirm teşekkürler,
  4. Hain Kostok

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

herkese merhabalar, Ertugrul Pala (2004 Jimny - istanbul) Suzuki ailesine yeni katıldım. bu arada aracım su alıyor tabanda hiç bir delik yok bulamıyoruz aracın yer halı paspasları (ön-arka) ıslak benzer bir olay başına gelen var mı acil yardım ... teşekkürler,
  5. Hain Kostok

Suzuki Jimny Ağırlıklı Satılık Ürünler

@freelander99 hocam merhaba aksamlar hala duruyor mu ? teşekkürler,
  6. Hain Kostok

Suat abi selamlar , sana gelip 4runner baktırmıştım geçen haftalarda. gerçekten sana minnetarım...

Suat abi selamlar , sana gelip 4runner baktırmıştım geçen haftalarda. gerçekten sana minnetarım. Adeta bir öğretmen gibi yardımın , Doktor gibi detaylı ekspertizin, bilgilendirmelerin için sana çok ama çok teşekkür ederim. İsminizi çok duymuştum fakat insanaların saygısını ve güvenini nasıl...
  7. Hain Kostok

Toyota 4runner Hakkında

@eray1979 4runner'ı Almdım şükür ki .. Maslak TEM servise goturp baktırdım. orada Suat Levent usta bildiğiniz Prof. DR.'muş haberim yokmuş ama bitek ben bilmiyormuşum meğer kendisi zaten en güvenilen ve bilinen Toyota ustasıymış. kısmetime kendisine denk geldim. inanılmaz birisi 1 saat arabaya...
  8. Hain Kostok

Toyota 4runner Hakkında

çok teşekkürler vakit ayırdıgınız için. gayet açıklayıcı olmuş. yarın Maslak'a gotureceğiz aracı kısmet artık..
  9. Hain Kostok

Toyota 4runner Hakkında

size de çok teşekkürler bilgi için.. yararlı oluyor her tür bilgi .
  10. Hain Kostok

Toyota 4runner Hakkında

Çok teşekkür ederim değerli bilgiler ve yardımınız için.biraz daha cesretlendim şimdi en azından çözülmeyecek derecede bir problem olmayacaktır. sanıyorum. tekrardan çok teşekkürler,
  11. Hain Kostok

Toyota 4runner Hakkında

muhakkak tabiki de vardır.. ancak hilux kullanıcısı kadar yaygın bir araç olmadıgı için insan ister istemez şüphe ediyor.
  12. Hain Kostok

Çağlar Bey merhaba, 1991 model 3,0 v6 TYT 4runner almak üzereyim. forumda sizden icazet almamız...

Çağlar Bey merhaba, 1991 model 3,0 v6 TYT 4runner almak üzereyim. forumda sizden icazet almamız gerektiğni okudum. yorum ve direktifl veya öneriniz varsa paylaşabilirseniz çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler,
  13. Hain Kostok

hocam merhaba, 1991 model 3.0 v6 bir 4runner buldum ancak kullanıcıları cok nadir oldugundan...

hocam merhaba, 1991 model 3.0 v6 bir 4runner buldum ancak kullanıcıları cok nadir oldugundan size burdan sormak istedim. aracın parça durumu nasıl, kolay tedarik edilebilir mi, ustaları var mıdır? kafada ister istemez çok soru oluşuyor. sizde sanırm 93 model var. tavsiye eder misiniz ...
  14. Hain Kostok

Toyota 4runner Hakkında

merhaba hocam benim de size birkaç sorum oalcak ben de 3.0 v6 1991 mdel buldum bir tane 4runner.. parça sıkınıtısı yaşadınız mı ? yada parça fiyatları ortalama bir off road aracı işle karşılaştırdıgınızda nasıldır mesela bir 4.0 cherokee ile aşağı yuları aynı mıdır ? ve tabi en öenmlisi mekanik...
  15. Hain Kostok

Toyota 4runner Hakkında

merhaba hocam, valla şu an bende aynı durumdayım bir tane 1991 model 3.0 v6 buldum sürekli yedek parça ve usta durumlarını araştırıyorum. yani kullanan insanlarla temas kurmaya çalışıyorum. şimdiye kadar konuştugum ustalar aracın parçası sıkınıtı olmaz diyor, hallederiz diyorlar.. tabi ne kadar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri