Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
taraklı karagöl yaylası....acellle yaylası...sülüklü göl....inönü yaylası...dikmen yaylası...çiğdem yaylası...bu yaylaların bir çoğu bir biri ile bağlantılıdır..su sıkıntısı yok rahatlıkla çadırını kurabilirsin..ve devamlı kampcılar vardır yalnız kalmazsın...
merhaba maalesef benim frelandeer 2000 model 1.8 devamlı titriyor ama şaftı söktüğümüzde titreme yok acaba viskoz kaplin arızasımı var eger var ise sizin tamir ettiğiniz gibi yapacak zamanım yok bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz teşekkürler...
serkan bey merhaba ben ve ailem hafta sonları sakaryada ki bütün yaylaları geziyoruz.kendimizce program yapıyoruz fakat nedense bize ayak uyduracak bir arkadaş ortamı kuramadık..eğer böyle bir birliktelik yakalanırsa çok iyi olur..sakaryamızı biz gezmiyoruz istanbullu daha iyi geziyor..2017 kamp...
Merhaba arkadaşlar 8 ay önce aldığım 2000 model frelandeer 1 araçım da şaft titreme yapmaya başladı..ustam balans dedi yaptırdım ama tekrarladı..ve aracı cok fazla sarsıyor..bende çıkardım sarsıntı ve titreme geçti..ben hafta sonları araziye çıktığım için arazi şanzımanımı kullanamıyorum bu konu...