hakanbaglama kullanıcısının son içeriği

1. H

Defender Almayi Dusunuyorum Acil!!!!

hocam bize 110 luk bir defender bulsan hakkınızı versek
  2. H

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

5356694600 eklermisiniz
  3. H

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

merhaba hiç deneyimim yok.donanımsız pajero var.pazar sabahları müsaitim.size katılmak isterim 05356694600
  4. H

Bir Offroad Turuna Katılmak Mümkün Mü

Ynt: Bir Offroad Turuna Katılmak Mümkün Mü işim gereği sadece pazar vakit ayırabilirim yeterli olurmu
  5. H

Lütfen Yardım...

Ynt: Lütfen Yardım... öncelikle kapsamlı ve açıklayıcı yazınız için vakit ayırdığınız için teşekür ederim.aynı durumda olan arkadaşlar bağlantıya geçersek daha faydalı olacağını düşünüyorum saygılar
  6. H

Ynt: Bir Offroad Turuna Katılmak Mümkün Mü istanbul fatihte ikamet ediyorum.20 bine kadar olabilir.birde eğer bu iş bana göre değilse satılabilir bir araç olmalı.az hasarı araçlara bile bakıyorum ;mesela 2005 grand vitara buldum bir tane
  7. H

Lütfen Yardım...

Ynt: Lütfen Yardım... cevabınız için teşekür ederim.peki 20 bine kadar alabileceğim bir araç varmıdır.birde eğer bu iş bana göre değilse hızlı birşekilde nakde çevrilebilir olmalı teşekürler
  8. H

Lütfen Yardım...

Ynt: Lütfen Yardım... sinan bey bende sizinle aynı durumdayım farklı olarak benim bir arazi aracım bile yok.eger bir yolunu bulursanız banada bilgi verin lütfen...
  9. H

Lütfen Yardım...

Ynt: Lütfen Yardım... henüz araç almadım sonradan pişman olacağım bir hata yapmak istemiyorum hem ortamınıza girmek hemde tecrübelerinizden faydalanmak isterim saygılar
  10. H

Lütfen Yardım...

bir offroad turuna katılmak için ne yapabilirim...ücretli bir yolu varmı ...bodozlama dalıp aldığım araç ile ilgili pişman olmak istemiyorum.siz değerli üstadların tavsiyelerine ihtiyacım var.şimdiden teşekürler
  11. H

Çavuşbaşı - Polenezköy - Reşadiye Ormanlarında Gezi (26 Mayıs 2013)

Ynt: Çavuşbaşı - Polenezköy - Reşadiye Ormanlarında Gezi (26 Mayıs 2013) ilk offrod turuma nasıl katılabilirim lütfen yardım
  12. H

;D offroad aracı alma arefesinde olan istanbulda yaşayan biriyim acaba siz değerli arkadaşlar benim en doğru seçimi yapmam için bana yardımcı olabilirmisiniz.kendi işimi yapıyorum haftada 1 gün kendime ayırabilirim benimde tutkulu bir offroadcu olmam için bana yardım edin lütfen
  13. H

Acemi Bir Cj 5 Meraklısına Tavsiyeler

Ynt: Acemi Bir Cj 5 Meraklısına Tavsiyeler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-herseyi-ile-orijinal-temiz-ve-bakimli-jeep-cj5-127193192/detay/ bu araç için yorumlarınızı bekliyorum
  14. H

Acemi Bir Cj 5 Meraklısına Tavsiyeler

herkese merhaba 38 yaşında istanbulda yaşıyorum bu aralar bir offroad merakıdır sardı beni...ama bu konuda hiçbirbilgim yok.sizin gibi değerli arkadaşların tavsiyesi sayesinde bir cj 5 almak ve turlara katılmak istiyorum.hertürlü bilgiye ihtiyacım var saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.