hakanrunner kullanıcısının son içeriği

1. hakanrunner

Temiz, Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam İçin Bisikletle Türkiye Turu

Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Bisiklet topluluğu, Türkiye sınırları ve kıyıları boyunca 8 ayrı etap olarak projelendirilen Türkiye Turu'na 24 Temmuz 2009 Cuma akşamı İzmir'den Artivin, Sarp'a otobüsle yola çıkıyor. Bisikletler gönderildi bile! Proje...
  2. hakanrunner

Nif'e Koşarak Tırmanan Var mı ?

Ynt: NİF'e Koşarak Tırmanan Var mı ? Erdem abi aslında elimde daha çok fotoğraf var ama beceremedım koymayı.eger yarcımdı olursanız koyabılırım.tesekkürler :)
  3. hakanrunner

Nif'e Koşarak Tırmanan Var mı ?

gerçekten çok zorlu bir parkuru var nif dağının.treeking ıcınde mukemmel ama kosarak veya bisikletle tırmanmak çok ayrı bir olay.özellikle kışın kar yagdığında çıkmak oraya :D izmir ayaklarınızın altında !yukarı çıkarken her an karsınıza basıbos dolasan at veya ınekler cıkabılır :)
  4. hakanrunner

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben izmirden hakan :) sporcuyum profesyonel olarak atletizmle uğrasıyorum.400 m engelli koşuyorum.bunun dısında tenıs,yüzme,badminton,dağ bisikleti ile uğraşmayı seviyorum.ege üniversitesinde öğrenciyim.gezenbilirde daha yeniyim.herkese slm :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,966
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri