hakin77 kullanıcısının son içeriği

1. H

Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

Ynt: Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?
  2. H

Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

Ynt: Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı? ben sorunsuz kullanıyorum çamurluklarıda kesmedım direksiyonu tam kırdıgımda hafıf sürtme çok az oluyor oda rahatsız etmıyor yakıtta biraz fark ediyor çekişde ise üst viteslerde biraz kayıp hissettiriyor ama orjınalmi 265 75 16 mı tabiki mt 265...
  3. H

Bende Aranıza Katıldım

Ynt: Bende Aranıza Katıldım hayırlı olsun güle güle kullan
  4. H

FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI abi sen süpersin çok güzel işçilik olmuş güle güle kullan
  5. H

Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. nurullah abı çiftbaşlı kartal frontera 5 kapı için düşünüyorum nasıl olur
  6. H

abs ışığı

Ynt: abs ışığı benımkınde bırde abs yandıgı zaman tavan lambasıda bırlıkte yanıp sonuyo :P
  7. H

abs ışığı

Ynt: abs ışığı benimde aynı bozuk yolda sarsılınca yanıp sönuyor bır haftadır boyle bakıtmaya fırsatım olmadı
  8. H

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO emeginizden dolayı tesekurler gerçekten güzel olmuş yağmurlar geçsın montajını yapıcam sabırsızlıkla beklıyorum
  9. H

triger kapagı

Ynt: triger kapagı kapak hiç yok bayadır kapaksız kullanıyorum
  10. H

triger kapagı

Ynt: triger kapagı halen bulamadık vectra nın kapagını denedık olmadı üstten kısa durdu ist nbuldan arkadas çıkmacılara bakacak beklıyoruz sizdeki uygunsa fıyatı konusalım
  11. H

triger kapagı

Ynt: triger kapagı araç 2.2i benzinli parçacılarda yok yurtdısındn siparişle gelebilecegını soledıler oda ne zaman gelir bılmem
  12. H

triger kapagı

arkadaşlar trıgeri orten plastık kapaga ihtiyacım var parçacılarda bulamadım nasıl bulurum yardımcı olurmusunuzz
  13. H

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO slayt1 -1adet slayt6-2adet slayt8-1 adet
  14. H

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO hakan akın 1997 2.2i frontera bursa k.bey slayt 14
  15. H

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. castrol un yağ kataloğunda 10-40 mobıl de 5-40 öneriyor kafam karıştı tam olarak hangı yağı kullanmalıyız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri