Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım merhaba 2006 180 bin de td4 aracımda çalıştırıyorum 3-4 sn sonunda stop ediyor. Bu durumu bazen motor soğukken bazen sıcakken yapabiliyor. Sağ arka tekerlekteki pompayı ve filitreyi orijinalleriyle değiştim. Enjektör geri kaçırma ve değerlerine baktırdım , ana pompada ki müşüre...
Merhaba dostum 2006 180 bin de td4 aracımda çalıştırıyorum 3-4 sn sonunda stop ediyor. Bu durumu bazen motor soğukken bazen sıcakken yapabiliyor. Sağ arka tekerlekteki pompayı ve filitreyi orijinalleriyle değiştim. Enjektör geri kaçırma ve değerlerine baktırdım , ana pompada ki müşüre baktırdım...
Benzer bir sorun daha Arkadaşlar merhaba 2006 180 bin de td4 aracımda çalıştırıyorum 3-4 sn sonunda stop ediyor. Bu durumu bazen motor soğukken bazen sıcakken yapabiliyor. Sağ arka tekerlekteki pompayı ve filitreyi orijinalleriyle değiştim. Enjektör geri kaçırma ve değerlerine baktırdım , ana...
Arkadaşlar merhaba 2006 180 bin de td4 aracımda çalıştırıyorum 3-4 sn sonunda stop ediyor. Bu durumu bazen motor soğukken bazen sıcakken yapabiliyor. Sağ arka tekerlekteki pompayı ve filitreyi orijinalleriyle değiştim. Enjektör geri kaçırma ve değerlerine baktırdım , ana pompada ki müşüre...
Arkadaşlar merhaba 2006 180 bin de td4 aracımda çalıştırıyorum 3-4 en sonunda stop ediyor. Bu durumu bazen motor soğukken bazen sıcakken yapabiliyor. Sağ arka tekerlekteki pompayı ve filitreyi orijinalleriyle değiştim. Enjektör geri kaçırma ve değerlerine baktırdım , ana pompada ki müşüre...