Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları
gardiyano
nacizane yorumda bulunmak istedim aynı probleme yakın bir problem bendede var fakat fazla olmadığı için şimdilik müdehale etmiyorum. fakat bildiğim kadarı ile araç lpg de bu problemi yapıyorsa gaz filtresine bir baktırın...
ozcour ve sarper16 teşekkürler.
debriyaj sorununu hallettim ozcour. merkezlerde sorun yokmuş hortumda sıkıntı varmış basınç yapmıyormuş.
sarper16 motor kulağı birini iptal etmeyi düşündüm fakat delik açıları ters denkgelir mi diye...
merhabalar
bu baaşlıkk gerçekten gerekliydi takipteyiz teşekkürler.
benimde şuanda motor kulağı takozlarımdan biri eskimiş durumda ve motor sarsıntısını şaseye ilettiği için biraz ses yapıyor.
fronteranın motor kulağını bulmak zor...
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
merhaba arkadaşlar frontera kullanıcıları olarak hiç kimse yağ çubuğu konusunda yardımcı olmayacak mı acaba? :(
teşekkür ederim sadoz5775
aracım 97 model bir ticari ilişki sonucu araç bana geldi net bir fiyat yok diyebiliriz 16000 gibi bir rakam.
MERHABA
ilginiz için teşekkürler. bendeki koruma plastik değil sadece kısa tamamını kaplamıyor.
bir başka konu ise fronteracı arkadaşlarımdan bir ricam olacak 2.2 A kasa 97 model frontisi olan arkadaşlar biriniz yağ çubuğunu ölçüp ölçülerini...
Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ?
merhaba arkadaşlar bende yeni fronteracılardanım lakin sizin yazdıklarınız ve duyduklarımla pek alakalı değil benim yakıt oranım epey yüksek
öncelikle içanadoluda karaman'da yaşıyorum şu an sıcaklık eksilerde değil ortalama 10 derecelerde ve ben lpg de 65-70...
merhaba
öncelikle yeni üye olup olabildiğince bütün başlıkları gezmeye çalıştım lakin aracımda ihtiyacım olan konuyu bulamadım serbest köşede dile getireyim dedim yardımcı olursanız sevinirim.
97 model 2,2 fronteram var ve yeni edindiğim bu aracı geçen...
Ynt: Opel Frontera Club Kıyafeti
aslında beden ölçülerim epey sorun çünkü kalıplar arası çok fark oluyo
kıyafetlerin kalıpları dar ise mont bedenim L veya ceket bedeni olarak 52
yok kalıplar büyük ise M beden
pantolon bedenim en standart kot pantolon ölçüleri oluyo beden 32 boy 34
ben yinede...
Ynt: Opel Frontera Club Kıyafeti
merhaba BALİKAY bey ben yeni bir üyeyim aracımda yeni bu yüzden hem hevesliyim hem tecrübesiz fakat kıyafet tasarımlarını görünce hoşuma gitti ayrıca böyle bir frontera klübü olmasına çok sevindim bende bu kıyafetlerden edinebilir miyim? biligi verirseniz memnun...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba frontera dostları
karaman'da yaşamaktayım ticaretle uğraşıyorum ve yeni nasip oldu frontera 97 model 2.2 ve bunun üzerinde sizinde yardım ve tecrübelerinizle modifikasyon ve amatör offroad kurulumları yapma hayalindeyim. bilgi ve paylaşımlarınız...