Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje
Alüminyum profil işleri bitti.Diğer yan ve üst kenar köşebentleri tamamlandı.Şimdi sıra çamurluk giydirme , stopları takacağım.
İç duvarları koçtaştan almış olduğum duvar kağıdı ile kapladım ama resimlerini yarın yayınlarım kısmetse.Şimdi alüminyum profillerin montajına devam ediyorum.
Köşeler için 40x40 alüminyum köşebent aldım ve süslü ve vida ile bağlayacağım.Etekler için ise 20x60 alüminyum köşebent aldım.Pencere alt hizasından 30 luk gizli vida atabileceğim alüminyum lama aldım .
Uzun bir aradan sonra tekrar imalata devam ettim ve resimlerinin yayınlıyorum.Dış kaplama boya yapacaktım ama zor geldi .Ctp ile kapladım .Ctp yi poliüretan mastik sosis ile yapıştırdım.Ctp üzerine ise beyaz folyo kapladım.Epey ara vermemim sebebi ise camlar ve...
Dış kaplama bitti ve astar boyama yapıldı.Şimdi sırada yoklama macununda.Sonrası ise son kat boya.Boya selülozik olacak.Yoklama macunundan önce astar atmamın sebebi ise dolgu yapılacak yerlerin daha iyi görülebilmesi içindir.
Taşyünü montajı bitmişti ve bugün dış kaplama olarak kullanacağım ekopanel den bir tabaka montaj yaptım.Yarın ekopanel montajına devam.