Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için bende bi opel frontera 2.0 sport almaya karar verdim artık kolay kolay arıza yapmayacağını umuyorum nede olsa alman mali sağlamdır diye düşünüyorum yapsada artık biraz ugrasacaz sanırım parça konusunda peki satın alacağım aracın en çok neyine dikkat...
Değerli arkadaşlar öncelikle burada olan herkese selam aranızda yeniyim sizlerin fikrine ihtiyacım var ben doğayı gezmeyi balık tutmayı seven biriyim binek otomobilim var ama onunla heryere gidemiyorum buda beni arazi araçlarına itiyor haliyle ve opel frontera 2.0 sport mi lada niva mı diye...
Arkadaşlar ben de aranızda yeniyim ve opel frontera 2.0 sport almayı düşünüyorum bende Av hastalığı olduğu için binek otomobillerle heryere gidemiyorum oda beni arazi araçlarına itiyor haliyle ve opel frontera 2.0 sport kasası ve fiyat aralığı dikkatimi çekmeyi başardı ama birde lada niva var...