Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç Üstü Çadırla Kamp
araç üstü çadırın merdiveninden hiç korkmana gerek yok biz 2 kişi aynı anda inip çıkıyoruz.ayrıca merdiveni altından çeksen bile çadır aşağıya düşmüyor yük tepedeki direklere biniyor yük merkezi arabanın üstüdür vucudunun büyük kısmı arabanın üstünde ayak kısmın...
Merhaba erlal
Araç üstü çadırın arılarını burda tam olarak yazmak istesem 1 sayfa dolar herhalde elbette eksileride var.Ben üst başlıklar olarak + ve - yazayım.
(+) Lar
1-Satın alma maliyeti karavan moto karavana göre çok ucuzdur.
2-Oto garajı karavan ek vergisi gibi...
Merhabalar dediğim gibi yaptım ailem le araç üstü çadırımla adapazarından girdim sinoptan çıktım heryerde birgün konakladım harika bir deniyim oldu tek rahatsız olduğum konu insanların aşırı ilgisi gece 3 te bile merak edip duyup çadıra ve sistemlere bakmaya...
Merhabalar bende yaz başına doğru bir araç üstü çadır aldım Kısmetse bu seneden itibaren tadını çıkaracağım ilk etapta şile ağva marmara ereğlisi tekirdağ silivri kefken kısaca istanbula yakın kamp alanlarını doğa güzelliklerini keşfetmek istiyorum. Aracıma bir sürü...