Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira
bir fırsat sitesinde gördüm, sayfanın herhangi bir yerinde yorum yapma kısmı olsaydı ' bu ürün bizde sadece ve sadece 2,5 tl ' diyecektim..
bu güzel ürünü bize ucuza temin ettiğiniz için tekrardan teşekkürler :)...
Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira
sn ilbeğ bilgilerimi az önce msj attım. gümüş renk tercihim ama yoksada hazırda hangisi varsa gönderebilirsiniz..
Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli
- Yeşil yanmasına 2 saniye kala kornaya basarak 'uyuma, hazırlan' diye düşünenler
- 2 şeritli bir yolun sonunda gişe,yol çalışması,kavşak vb. durumlardan dolayı yolu 8 şerite çıkartıp o iki şeritten geçmeye çalışanlar (KGS giişeleri özellikle)
-...
Ynt: salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak
offffffff :o
evlenmeden önce, eşim aillecek yenilen yemeklerde salataya ekmek bandırıldığı zaman millete kızarmış..şimdi salatanın sonu gelmeye başlayıp suyu ortaya çıktığında birbirimize bakışlarımız değişiiyor..hafiften suratlar...
Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?
herkese günaydınnnnn
güne kazım koyuncudan nçaiş birapa(he yana) ile başlamak ayrı bir enerji katıyor..şiddetle tavsiye ederim 8)
hayırlı işler bol kazançlar
Merak ettiğim bir şey var, Oflazlar bayisine geri döndüğünüzde size 21 bin yerine 26 bin deseydi bu sefer dürüst işini ii yapan bir bayi mi olacaktı ve burada size yapılanı anlatacak mıydınız?
Menfaatimize ters gelen olaylar için kötü şeyler düşünebiliriz ancak bu düşünceleri başkalarıyla...
Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)
benim içinde aynı durum geçerli..çevremdekilere defenderi, off road'u ve gezenbilir'i anlattığım zaman sanki ben yabancı bir dil konuşuyorum kimse beni anlamıyor gibi durum oluşuyor ;D neyseki burda aynı dilden konuşuyoruz :)