Hataka kullanıcısının son içeriği

1. Hataka

Mevki nasıl verilir?

Geçenlerde, arıza nedeniyle sürüklenip yardım isteyen tekneye ulaşabilmek için bayağı bir uğraşmak zorunda kaldım, çünkü teknedekiler bulundukları yeri tarif etmekte çok zorlandılar. Ben de öncelikle hiçbir denizcinin böyle bir durumla karşı karşıya kalmamasını dileyerek, dilim döndüğünce...
  2. Hataka

Tirhandil

Ynt: Tirhandil Tırhandili tırhandil yapan, diğer 1/3 oranlı teknelerden ayıran en önemli özellik de budur.
  3. Hataka

Ultra Çapa Kullanan Var Mı?

Ynt: Ultra Çapa Kullanan Var Mı? Hakan Öge dünya seyahati sırasında teknesinde kullanmış ve performansından memnun olduğunu belirtmişti. Kullananlar da memnuniyetini ifade ediyor. Pahalı olmasının ana nedeni çapanın kromdan imal edilmesi olsa gerek. Çıpanın kolu kurşun dolu. Kurşun ile...
  4. Hataka

DAK-SAR Yeniden Yapılanıyor

Ynt: DAK-SAR Yeniden Yapılanıyor Nedenlerini bizler de merak ediyorduk. Şimdi çok yüzeysel bile olsa bir açıklama yapıldı. Sadece bunu paylaşmak istedim.
  5. Hataka

DAK-SAR Yeniden Yapılanıyor

Ynt: DAK-SAR Yeniden Yapılanıyor İnternette bir mail grubuna yazılan yazı.. Umarım her şey dedikleri gibi ve eskisinden de güzel olur. Sayın Grup üyeleri, Yeniden yapılanma çalışmalarını biran önce bitirip yeniden daha sağlam ve kalıcı bir DAKSAR için faaliyetlerimizi geçici olarak...
  6. Hataka

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları Madem Ankara'dasınız, şu Gökmarin'in teknelerini yerinde bir görseniz derim. Hareketli salması var, dolayısıyla romörke alıp taşıyabilirsiniz. Tek başına abranabilir, birkaç kişi ile gezilebilir, hatta kısa süreli konaklamalar da yapılabilir. Ben...
  7. Hataka

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, Emekli bir sigortacıyım.(hala da yapıyorum). Denizcilik ve kampçılık özellikle ilgilendiğim alanlar. Dak/Sar ( Denizde Arama Kurtarma) da gönüllü bot kaptanıyım.Ayrıca Gezgin Korsan forum üyesiyim. Off-road izlemeyi sevdiğim, karavancılık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,692
Kaydolan Son Üyemiz
adiduaolanadam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri