Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Opel Frontera Da 265/75/16 Kullanan Var Mı?
Ben arac?m? ilk ald???mda üzerinde bu ebatlarda michelen lastikler vard? görüntü olarak güzel oluyor ama araç bence hantal kal?yor ani manevralarda çok dalma yap?yor daha sonra 235 75 15 destonee camur lastikleri kulland?m hem performansta hemde...
Ynt: Su Geçişleri
Su gecislerinde merak ettigim bir husus var kimi yerlerde motor sarj dinamosu mars dinamosu su altinda kaliyor su bu gibi aksamlara zarar vermezmi birde sicak motorla suya girince catlama riski olur diyd düşünüyorum
Ynt: Frontera Yardım
aracimin motorundan ve kendisinden oldukca memnunum ben nasildir derken bilen agbilerimden bu aractaki motor cesitleri arasinda tutulan cesitmidir diye sormak istemiştim daha araziye girmek nasip olmadı ama asfaltta memnunum 160 km leri cok rahatlikla gorebiliyorum
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Merhaba agbilerim 94 model 2.3td bir frontera aldım aracimda sunroof fitilinden su geliyor kendim orduda bulamadım birde aracima snorkel , ceki vinci ve projektor yaptırmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz
Merhaba ben bir 94 model frontera 2.3td aldım arac hakkındapek fazla bilgim yok amacım sert offroad yarışları yapmak değil sadece doga çamurlu karlı yollarda beni gezdirsin yeter sizce frontera iyi bir tercih mi olmuş birde motor bakimindan nasıldır ( 2.3td) bir konuda daha yardiminiza...