Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Into The Wild
Filmin sonunda açlık çeken kahramanımızın yediği küçücük bir kaç tohum yüzünden 2 ay süren işkence sonunda öldüğünü hatırlatırım.
Herşeye rağmen bende takipteyim :)
Ynt: İstanbul'da Hafta Sonları Doğa Yürüyüşleri
Arkadaşlar istanbulda herkes bir aktivite olmadığından şikayetci. Ama sanıyorum ki kimse hafta sonunu evinde kös kös oturarak geçirmiyordur. Tek sorun organize olamamak. Bu sebeple istanbulda bir doğa yürüyüş grubu kurmayı öneriyorum...
Aslında bizim bilmediğimiz ama dede ve babalarımızın bildiği pek çok şey var. Kırsal nüfus azaldıkça ve kalanlarda teknolojiye ayar uydurdukça bu yazılı olmayan temel yaşam bilgileri kaybolup gidecek. Keşke anadoluya ait buna benzer bilgilerin toplandığı bir kitap yazılabilse. Her yörenin...
Kül suyu diye bir şey varmış, ben de geçen hafta öğrendim. Herkesin evde hazırlayabileceği doğal bir temizlik malzemesi. Googleda kül suyu diye aratın bütün ayrıntılara ulaşırsınız. Ben henüz yapamadım ama bu aralar mutlaka denemek istiyorum.
Ynt: Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar
Beterin beteri var. Daha geçen hafta kıyıköy servi plajında,
Arabamı parketmiş hamağımı kurmuşum, birkaç eşyamıda hamağın hemen yanına koyup fazla yer işgal etmeden kurulduk ve plaja indik.
Döndüğümde hamakta birbirinin ayaklarını koklayarak...
Ynt: Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Bahçesi'ne Bekleriz
Keşke mahkum edilmiş hayvanlarda insanlar kadar eğlenebilselerdi.
Hayvanat bahçeleri, aqua parklar, pet shoplar bizleri eğlendiren bu hayvanların ne çeşit bir süreçten geçtiğine dair bir fikriniz varmı?
Bu iş çoktan bir...
Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi
Gökova körfezinin kuzeydeki kıyılarında bir kaç tane kamp alanı var. İki tanesine günübirlik girdim fena sayılmazlar ama ortak kullanım tuvaletler ve duşlar kötüydü. Restoran olarakda fazla betlenti içinde olmayın. İsimlerini hatırlamıyorum. Ayrıca...
Ynt: Eskişehir Sarıcakaya Moto Kamping (01-03 Nisan 2011)
Biraz geç bir cevap olacak artık idare edin :)
İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler. Çok fazla fotoğrafım yok ama olanları ekleyeceğim.
Kamp işine kısaca değinmek istiyorum. Geçen sene ben katılmadım ama katılan arkadaşların...
Bu çadır istanbul decatlon mağazasında 70 yada 80 liraydı. Arkadaşım aldı, bizzat kurup topladım gayet güzel ve inanılmaz pratik bir çadır. Çift tentesi yeterince kaliteli. Ben daha büyük başka bir modelini aldım. Ama bu küçük çadırda da gözüm kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim. Su geçirmeyeceğini...