hellas kullanıcısının son içeriği

1. H

Almanya Ya Bekliyorum Sizleri

köln de yim evim her zaman müsait, kalmak isteyen arkadaslardan para istemiyorum, gelen kisinin arabasi olmasi yeterli günü birlik ve veya duruma göre her ülkeye gidebiliriz
  2. H

Selanik Yol Arkadaşı

vize sorunu olmayan arkadaşlar arıyorum 28 mayıs - 8 haziran arası 2-3 günlük gezi için
  3. H

Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi Planı?

Ynt: Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi P ben bu tura eşlik edebilirm
  4. H

Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda

Ynt: Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda italyadan bir kere işsiz , 2 kerede asgari ücretli olarak vize aldım son aldığım 6 aylık
  5. H

Portofino ve Cinque terre köyleri

Ynt: Portofino ve Cinque terre köyleri portofino da , portofino şarkısını dinleyerek gezmek büyük keyif
  6. H

doğu avrupa gezisi

Ynt: doğu avrupa gezisi ben dediğiniz bölgeyi iyi biliyorum yol arkadaşı arıyorsanız yaz aylarında müsait olursam gelebilirim
  7. H

İsrail Gezimiz

Ynt: İsrail Gezimiz ben de bu yaz tel avive gidicem detaylı bilgi verebilirmisniz , türkiye ile fiyatları kıyasladığmızda çok pahalımı acaba
  8. H

Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail…

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… yani mc donalds ta menüler ne kadar ,bu arada facebook adresini verebilirmsin
  9. H

Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail…

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… yakında zaman tel avive tatile gidiyorum , çok pahalı olduğunu söyleniyor durum nedir arkadaşlar
  10. H

İsrail

Ynt: İsrail yakın zamanda tel avive gidicem , pahalı bir yermiş duyduğuma göre yardımcı olacak arkadaşlar fiyat tablosu yazabilirmi
  11. H

Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012) aktarmalı 1.100 tl gidiş dönüş,tayland sadace kadın yok her şey var,bir insanın isteyebilceği her şey var,ben avrupada 10 dan fazla ülke gezdim,tayland kadar hiç birinden keyif alamadım,timsah çiftlikleri,fil safarileri, say say bitmez...
  12. H

Dikkat, Avrupa’yı Gezerken Çarpılmayın

Ynt: Dikkat, Avrupa’yı Gezerken Çarpılmayın 2008 de barcelonada ,sırt çanttam çalındı,ispanyay dikkat
  13. H

Yunan vizem çıktı benimle gelmek isteyen var mı?

Ynt: Yunan vizem çıktı benimle gelmek isteyen var mı? ben budapeşte riga,düşünüyorum farklı yerlerde olur,geziye çıkmadan bir haber veririsin
  14. H

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012) sende potansiyel var arakadaş,yazıların çok olugunca
  15. H

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012) birde türk insanını kendine referans alma,çünkü türk insanın genelinde aşağılık kompleks var,avrupada gezmediğim ülke kalmadı,o kadar çok insanla tanışıp konuştumki türkiye dahil,insan psikolojisini çok iyi biliyorum,türk insanı kadar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri