<div class="bbWrapper"><b>Ynt: doğu avrupa gezisi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="architect80" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
architect80' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
merhaba arkadaşlar,<br />
yaz aylarında kendi aracımla doğu Avrupa turu yapmayı düşünüyorum. programımda sırasıyla; Yunanistan, italya, İsviçre tekrar italya, Hırvatistan, bosna hersek, Arnavutluk, Makedonya ve tekrar Yunanistan var. daha önce de aracımla Gürcistan Ermenistan gezisi yaptım, ama Avrupa konusunda hiçbir tecrübem yok. özellikle ne tür bir vize başvurusunda bulunmam gerektiği hakkında yardım ederseniz çok memnun olurum.çünkü ülkelerin bazıları şengen kapsamında bazıları değil. şimdiden teşekkür ederim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Selam, ben geçen yaz bu saydığınız ülkeleri motorsikletimle gezmiştim, Hırvatistan, Bosna, Arnavutluk, Makedonya için vize almanız gerekmiyor ilk çıkış noktanız Yunanistan olacaksa eğer buradan "çok giriş çıkışlı schengen vizesi" almanız durumunda diğer avrupa ülkelerini de herhangi bir işlem yapmadan gidebilirsiniz, ayrıca yine Yunanistandan çıkacaksanız turing'den kendiniz için "uluslararası ehliyet" almanızı öneririm çünkü bu konuda sadece yunan polisi problem çıkartıyor, ayrıca sigorta acentenizden "uluslararası trafik sigortsı (greencard) ve 30.000-euro teminatlı seyahat sağlık sigortası yaptırmanız gerekiyor..</div>