Herman kullanıcısının son içeriği

1. Herman

4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 ) 1 - Nermin & Ferhat Şirin Kia Camper Cumartesi 2- Derya&Bülent Yazıcı VW Gezenev Cumartesı 3- Sibel-Levent Çubukcu ducato camper Cumartesi 4- Ayşegül-Levent...
  2. Herman

Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları Bu listeye bir ek yapmalı: Pino Karavan www.pinokaravan.com ;)
  3. Herman

Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım.

Ynt: Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım. Benim değerlendirmelerim olsa olsa bu ise yeni başlayan birinin heyecanını yansitabilir biraz. Eskileri gülümsetir biraz. Belki henüz konuya uzak olanlara yararlı olur. Karavanımin mümkün olduğu kadar kolay...
  4. Herman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba. Karşılaşmak güzel olurdu ama bilmem mümkün olur mu. Biz yarın sabah kuzeye doğru çıkacağız. Türkiye sınırının bu yanındaki yolu takip edip Türklerin yaşadığı bazı koylere uğramak istiyoruz. Edirne'den giriş yapıp aksam eve doneceğiz.
  5. Herman

Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım.

Ynt: Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım. Selamlar, Henüz ilk karavanını teslim bile almamış bir karavancının, zamanın testinden geçmemiş düşünceleri: :-\ Herkesin kampcilik ve karavanciliga bakisinin farklı olması doğal. Bize göre ise kampcilik sadeliğin...
  6. Herman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İyi dilekler ve karşılama için teşekkür ederim. Merhaba Ahmet abi. Hos bulduk. Karavanın olduğunu bilmiyordum. Motorla karavanı bir arada henüz düşünemiyorum. Su anda Yunanistan'ın Dedeagac sehrindeki kampingdeyiz. Biraz şaşkın etrafı gözlemliyorum. Moto...
  7. Herman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sevgili Gezenbilir dostları, Foruma ilk yazımı tanışma bölümüne yapmayı atlamadığım için mutluyum :). Çiçeği burnunda bir karavancıyım. Buradaki tecrübeli ve bilgilerini paylaşmayı seven dostlar sayesinde epey teorik bilgi edindim. Çok teşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri