Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 95 Model Defender 2,5 Benzinli
Araca devamlı olarak iyileştirmeler yapılmakta olup yapılan masraf ve fiyatı dikkate almanızı rica ederim...
Güncel gelişmeleri sitedeki ilandan takip edebilirsiniz..
16bin izlenme 90 üstü favoriye duyrulur...
Binek araçlarla takas yaparım...
Ynt: Cooper Dıscoverer Atr Nasıl Bir Lastiktir!!!
16 inc aracımdan çıkan lastikler ama farkı inanın bilmiyorum... 3 tanesinde ATr bi tanesi m+s hatta benimki.. Zamanında acil olduğu için böyle almıştım.. Sitede ilanı var bakmak isterseniz.
Acil satılık lastik toplamda 4 adet lastik..
Depoyu boşaltmak için satıyorum...
Cooper Discoverer AT
3 tanesinde AT
1 tanesinde MS yazıyor ama desenleri aynı.. üretim ayı farklı
Sadece bir tanesinde yama var oda tamir edildi hazır şu an...
jantsız fiyat 725 tl dir..
Anlaşmalı kargo...
Malum sitede zaten resimleri ve ilanı mevcut ama gezenbilirde de olsun gruptan birileri alsın istedik..
Özellikle eşe dosta gider derecesinde masraf ettiğim ve sıfıra yakın parça onarımı değişimi yapılan bi araç..
Son olarak 5200 tl ye kranktan pistona kadar komple değişmiş sıfırlanmış bir...
Ynt: Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz
Mesut hocam ilginizden ve yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. Cbr250r yerine cbf 150 mı diyorsunuz yani anladığım kadarıyla...
Ama cbr250 r a da kötü demiyorsunuz. Artçı ya eziyet olmazsa bende cbr düşünüyorum..
Ynt: Honda Cbr 250r Grenaj Yapıştırmaları Sorunu
bu motoru 2 kişi kullanma fırsatınız oldumu? artçı kullanımla nasıl olur acaba?
cbf 150 ile arasında kararsız kaldım..
Yukarıda bahsi geçen 2 motor konsunda kararsızım...
Kararsız kalmamdaki sebep artçı kullanıma uygun olup olmama.. Amacım uzun yolculuk olduğu için artçıyı arkada yolculuğu ızdırap haline getirmemek için hangi motoru almalıyım..
Gönlüm cbr dan yana ama sport olması işi biraz zorluyo..
Deneyim...
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Merhabalar..
32 yaşında İzmir/kemalpaşa dayım. Yakın bir zamanda honda cbf150 veya cbr 250 almayı düşünüyorum ama kararsızım bakalım sizin de yardımınızla bişiler yapıcaz artık. Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacaım var..