Heruamarth kullanıcısının son içeriği

1. H

Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ?

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Aracın bakım onarım kitapçığını(Wartungshandbuch) bulabilirseniz, parça kodunu öğrenebilirsiniz.
  2. H

Kapısız Araçların Hukuki Durumu

Merhabalar, Bildiğiniz gibi, bazı eski Jeep modelleri kapısız olarak teslim ediliyordu, güncel Wrangler modelleri de halen kolay sökülebilecek kapılar ile kullanıcıya teslim ediliyor. Bu tip araçların hukuki durumu nedir? Araçların kapılarının sökülmesini yasaklayan bir yasa veyayönetmelik...
  3. H

TOYOTA LAND CRUİSER niye yok ve pahalı, sanırım sebebini buldum.

Ynt: Toyota Land Cruiser Niye Yok Ve Pahalı, Sanırım Sebebini Buldum. Mesele satışa çıkmaları değil hocam, o tip araçların devlet kurumlarında da olabildiğine işaret ediyorum. Selamlar
  4. H

TOYOTA LAND CRUİSER niye yok ve pahalı, sanırım sebebini buldum.

Ynt: Toyota Land Cruiser Niye Yok Ve Pahalı, Sanırım Sebebini Buldum. Hocam, konuyu hortlatmış olacağım, ancak fırsat bulursanız OGM garajına bir göz atmak isteyebilirsiniz; sıra sıra UNIMOG'lar, LC'ler, Hiluxlar...
  5. H

Dizlik

Herkese selamlar. Farklı ilgi alanlarım var ve sık sık diz çökmek durumunda kalıyorum, atölyede çalışırken, evde ufak tefek tamirat yaparken, arama kurtarma'da, vs. Dizlerimi korumak için genel maksatlı bir dizlik almak istiyorum, ama aklıma yatan, beğendiğim bir model bulamadım. İnternette de...
  6. H

Kafa (Feneri değil) Kamerası :)

Ynt: Kafa (Feneri değil) Kamerası :) GoPro'yu tavsiye edebilirim, su geçirmiyor, HD kayıt yapabiliyor, belirli saniyelerde bir 5MP fotograf çekebiliyor ve bilekten kaska, motosikletten cipe heryere monte edilebiliyor.
  7. H

Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabının Türkçesi'ni Arıyorum?

Ynt: Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabının Türkçesi'ni Arıyorum? Ben biraz konudan saparak genele kaçan bir tavsiye vermek istiyorum, umarım ukalalık yapıyor gibi görünmem. ??? Sık sık başıma gelen bir şey, seri halinde satılan ya da eski bir kitabı temin etmek isteyip stokta bulamamak. Doğruca...
  8. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar! Bendeniz Burak. Öğrenciyim, doğa sporları ile ilgileniyorum. Gezenbilir'i dün tesadüfen buldum, muhabbetin, bilginin bolluğunu görünce de damladım. :) Beş gün gecikmeyle de olsa, herkese mutlu yıllar olsun. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.