highlander kullanıcısının son içeriği

1. highlander

explorist xl açılmama problemi

merhaba, yeni aldıgım ama 8 aydır kullanma fırsatı bulamadıgım explorist xl'i yeni pil takmama rağmen usb bağlantısı dışında açamıyorum..ben mi yanlış ya da eksik birşey yapıyorum? diğer sorunum, vantage point'te bende iconlar yok..yani library gibi menuler mevcut değil.. daha kullanmadan...
  2. highlander

Vaude Space K2 Çadır Arıyorum

Ynt: Vaude Space K2 Çadır Arıyorum çadırım satılmıştır, ilginize teşekkür ederim.
  3. highlander

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Ozan ben. Tırmanış, yüksek irtifa dağcılığı, scuba, tenis, bisiklet, trekking, hiking severim. Amatör olarak fotoğraf çekiyorum. Pentax K10D kullanıyorum. Teknik tırmanış konusunda kendimi geliştirmek istiyorum. vee artık 4000 mt üstü...
  4. highlander

Ynt: Vaude Space K2 Çadır Arıyorum 600 lira istiyorum. 2 etkinlikte birer gece kullanıldı. yırtık yok, eksik parça yok, kir yok..tertemiz..şu an sadece ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum, çadırımda birşey yok.
  5. highlander

Ynt: Vaude Space K2 Çadır Arıyorum Merhabalar, Elimde sıfır sayılabilecek, tertemiz 1 adet space k2 var..ilginenen arkadaşlara duyurulur..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri