Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba Arkadaşlar,
Özellikle Çanakkale'li arkadaşımız Metin'e aramıza hoşgeldin diyorum. (hoş bende yeni geldim ya olsun size göre eskiyim:) Neden özellikle Metin? Çünkü Çanakkaleliyim ve benim için Çanakkale'nin her karışını gez arkadaşım diyorum...
Ynt: Rize Kitap Kampanyasi
Merhaba,
Okulunuz için kitap bağışında bulunabiliriz. Ben özel bir okulda kütüphane öğretmeniyim. Yılın belirli zamanları kütüphanemizdeki çift nüshaları doğudaki kardeş okullara göndererek kampanyalar yapıyoruz zaten. İkinci el kütüphane kitabı da olur derseniz...
eh o zaman İstanbul civarındaki yürüyüşleri takip etmeli :) İstanbul'da grip çok yayıldı. domuz mu bilmem ama herkes grip ve insanlar kırılıyor. ben iki hafta önce hastaydım bugün gene hastalandım. işe gidemedim hatta. ama gözüm de gezmekte...doğa hasreti...
arkadaşlar merhaba, trekking organizasyonları konusunda yeni bir haber göremedim. burada insanlar kendi imkanlarıyla mı etkinliklere katılıyorlar yoksa organizasyonlar düzenleniyor mu? en son adalar etkinliğini gördüm ama hastaydım katılamadım. özellikle...
Ynt: Üye Grupları
Okudum anladım. Ben de neden böyle seviyeler olduğunu anlamaya çalışıyordum. Çünkü bazı konularda merak ettiğim yazılara da ulaşamıyorum. Bu arada efendim tahmin edeceğiniz gibi yeni üyeyim :)
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)
Katılımcı Listesi
Off-Road 4x4
01- Mert Kiğılı...................................LR Disco
02- Umut Öcal.................................LR Defender
03- Hasan Koca(hasanfb)..................Jeep CJ-7
04- Neriman Mustafa...
Selam,
Uğraşılarınız ilgi alanıma girdiği için buradayım. Sinema tutkunuyum ve dolayısıyla fotoğraf.
Önce fotoğraf vardı...
Amatör bile değilim... ne sinemada ne fotoğrafçılık ta ne de doğa sporlarında.
Sevgilerimle:)