hilüxcü osi kullanıcısının son içeriği

1. hilüxcü osi

Hilux Arıyorum

Ynt: Hilux Arıyorum çok doğru düşünmüşsünüz ancak iki aracında bir birinden artısı ve eksisi var.birinin kasalı olması , daha sağlam ve araziye daha uygun olması ,dizel olunca daha sorunsuz olması , diyerinin ise , dediğiniz gibi yolda daha konforlu ve daha az yakan , şehir içinde aktif...
  2. hilüxcü osi

Hilux arıyorum yardım

Ynt: Hilux Arıyorum Yardım hazır toplanmışı var :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1985-mod-hid-dreskiyon-4-cam-oto-toyota-hilux-4x4-ful-ful-143197199/detay/
  3. hilüxcü osi

Hilux Arıyorum

Ynt: Hilux Arıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1985-mod-hid-dreskiyon-4-cam-oto-toyota-hilux-4x4-ful-ful-143197199/detay/ bende satıyorum :)
  4. hilüxcü osi

1985 Model Toyota Hilüx Ln 65 4x4 Hid.dreksyn 4 Cam Otmtk

Ynt: 1985 Model Toyota Hilüx Ln 65 4x4 Hid.dreksyn 4 Cam Otmtk 1994 model ilk defa görüyorum.ben genelde daha düşük modelleri var sanıyordum.aracınız oldukça toplu maşallah.inşallah gönlünüze göre satarsınız.bu arada çevremde sizin aracın meraklılarından epeyce var.iletirim hepsine.aslında...
  5. hilüxcü osi

Ynt: 1985 Model Toyota Hilüx Ln 65 4x4 Hid.dreksyn 4 Cam Otmtk teşekkür ederim aslında takas olmaz ama yinede aracınızın marka model ve durumunu yazarsanız eş dosttan soran olursa sizin aracı değerlendirmiş olur, bizim aracıda size veririz.
  6. hilüxcü osi

Satılık Temiz 2005 Td4

Ynt: Satılık Temiz 2005 Td4 bir kaç yıl içinde babam için düşündüğüm araçlardan biri.hem 4x4 olması hem otomatik olması hem dizel hemde bagajının az biraz da olsa geniş olmasından dolayı düşünüyorum.inşallah mevlam bir gün babama böyle bir araba almamı nasip eder....yakıt değerleri nedir ...
  7. hilüxcü osi

Ynt: 1985 Model Toyota Hilüx Ln 65 4x4 Hid.dreksyn 4 Cam Otmtk hala devam :)
  8. hilüxcü osi

Ynt: 1985 Model Toyota Hilüx Ln 65 4x4 Hid.dreksyn 4 Cam Otmtk resimlerin devamı
  9. hilüxcü osi

ilandaki aracım satılıktır.her yönü ile tavsiye ederim.saygılar... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1985-model-ful-plusful-toyota-hilux-4x4-hid.drksyn.4-cam-oto-126052259/detay/
  10. hilüxcü osi

4x4 Toyota Hilux Yakıt Tüketimi ?..

Ynt: 4x4 Toyota Hilux Yakıt Tüketimi ?.. bende tam bu soruyu soracaktım hatta bir ara yeni konu başlatmayı bile düşündüm ve şimdi iyiki de açmamışım diyorum.bende siz değerli toyotacılara hatta hilüxcülere buradan 3 sorum olacak. 1-)ön porya kilitleri açık ama araç 4x2 de ise yani sürekli...
  11. hilüxcü osi

NİSSAN TERRANO 2.4 5 KAPI HAKKINDA BİR KAÇ SORU LÜTFEN YARDIM

Ynt: NİSSAN TERRANO 2.4 5 KAPI HAKKINDA BİR KAÇ SORU LÜTFEN YARDIM genelde son mesajlar okunup son yazılan mesajların daha çok dikkate alınacağını düşünerekten sorumu tazeliyorum :) nissan terranoların 2.4 benzinli 5 kapı manuel vitesli olanların lüks modeli falan varmıdır ? daha anlaşılır...
  12. hilüxcü osi

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey ordan olacağını sanmıyorum.körüğün yırtılması yağ kaçağına sebep olur ama ses yapmaz.tabi herşeyden önce işin ehli olan birinin bu sesi dinlemesi lazım.biz sadece ihtimaller üzerine konuşuyoruz...
  13. hilüxcü osi

Ynt: NİSSAN TERRANO 2.4 5 KAPI HAKKINDA BİR KAÇ SORU LÜTFEN YARDIM lüksten kastım öyle özellik olarak sormuyorum aslında.yani model olarak soruyorum.mesala se yazan da şu var sl yazan da şu var.şu model daha lüks bu model onun bi altı gibi falan.anladığım kadarı ile kilit sınırlı...
  14. hilüxcü osi

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 1 kereye mahsus birşey olmayacaksa denenebilir.ayrıca alttan gelen sesi daha net duyabilmek için arka camları açmanızı tavsiye ederim.saygılar.
  15. hilüxcü osi

Ynt: NİSSAN TERRANO 2.4 5 KAPI HAKKINDA BİR KAÇ SORU LÜTFEN YARDIM inşallah.verilecek cvpları sabırsızlıkla bekliyorum...en çokta kafama takılan soru lüksü varmıdır yoksa tüm 2.4 benzinli 5 kapı terranolar standart aynı özelliktemidir ? birde lsd kilit nasıl devreye giriyor ? sizede tekrar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.