Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim..diğer arkadaşlardan da benzere mesajlar alırsam sevinirim..mutlaka bu markaları alan ve kullananlar vardır.. ürünlerin olumlu ve olumsuz taraflarını bilmek isterdim
merhabalar, uzunca bir süredir siteye üye olduğum halde sadece bir takipci idim, şimdilerde çekme karavanlarla ilgilendiğim için tekrardan siteyi ve bu konuyu takibe aldım..yerli çekme karavan yapan firmalar arasında Pino ve Carpento'nu isismleri çok az geçti vede Pino için bir tane oluımsuz...
Ynt: kiralık motokaravanla yurtdışı gezisi
ilginize teşekkür ederim,demekki gezi mvsimi yaklaşıyor burada gezenbilirde yeniden bulunmak güzel.:) gezi çok şükür sorunsuz tam planlandığı gibi bitti. aracı teslim ettikten sonra yine uçakla viyana'dan izmire döndük. gezinn son kısımlarını sanırım...
Ynt: Kiralık Motokaravan İle Orta Avrupa Gezimiz.
günaydın,
cavid bey fotoğraf bol ama hepsini buraya koyarak sayfaları meşgul etmek istemedim ama moderatörümüzde ayni şeyden bahsedince bir kaç fotoğraf daha koyma cesaretini buldum kendimde..ilginize teşekkür ederim...
wörthersee de 2 gün kaldıktan sonra artık tatilimizin sonuna gelmenin burukluğu ve de hafiften yorgunluğu ile viyana'ya doğru tekrar otobandan yola çıktık.Hava da inadına güzelmi güzel hani olanak olsa direksiyonu yeniden güneye çevirip...
artık dönüş yolundayız..caravanı ayın 26 sında teslim etmemiz gerekiyor ma dönüş yoluda tatile dahil tabiki ve biz yol üzerindeki başka ilginç yerleri görmek niyetindeyiz.zaman nedeniyle dönüş yolunu otobandan yaptık.yolda bir gece cam dışı...
2 gün dubrıvnikde bu bölgenin en güzel bakımlı campinginde kaldıktanm sonra bu turun klasik uğrak yerlerinden olan "Mostar'a gitmek üzere yola çıktık tekrardan.Bosna hersek cumhuriyeti bu ana kadar gezdiğimiz avrupa ülkeleri içinde en mütevazi...
Dubrovnik bu aralar çok popüler bu mevsimde bile( hava inanılmaz güzel güneşli ve sıcak) dünyanın hemen her yöresinden insanlar akın akın bu güzel kente geliyorlar..aslında görülmeye değer olan kısım şehrin çok küçük bir parçası surların...
iki yazı arasında bu kadar uzun bir süe olunca galiba ne yazının nede gezinin bir tadı kaldı.oysa gerek slovenya gerekse hırvatistan çok güzel iki ülke, gezecek görecek çok fazla yer var..biz piran dan sonra otobandan Plitvicka jezera denen...
evet başardım..evliya çelebi hocam sağolasın teşekkür ederim dersimi iyi çalışmışım değilmi..önümüzdeki hafta kiralık karavan ile yaptığımız avrupa gezisi ile ilgili bir iki resim daha koymayı düşünmüyorum..gezi notlarınıda kısa kısa yazarım yanında..
resim göndermeyi öğrendiğimi sanıyorum sağolsun evliya çelebi anlattı ama ben yinede pek emin değilim..bir iki deneme yapmaya çaluışacağım..sayfaları gereksiz meşgul ettiğim için şimdiden özür dilerim..
Ynt: Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik
okuyunca inanmak istemedim daha az önce italya isviçre anılarını okumuştum..çok üzüldüm allah rahmet eylesin...sabırlar diliyorum yakınlarına
sayın Güngör, bu mükemmel siteyi bile kullanmakta zorlandığıma göre varın siz artık benim teknoloji ile olan ilişkimi hesaplayın..ben yazıyı kendi başlığım altında yazdığımı zannediyordum..birde resim giremiyorum eğer yardımcı olursanız...