hkky kullanıcısının son içeriği

1. hkky

SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011)

Ynt: SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011) teşekkürler.
  2. hkky

SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011)

Ynt: SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011) Serkan Bey, binek araçlarla ilgili bilgi yazar mısınız? Binek araçlar için kamp yeri uygun mu? Ücret ne kadar? vs. Kolay gelsin.
  3. hkky

Ynt: SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011) Düzce - Kaynaşlı etkinliğinin tadı damağımızda iken bu etkinlik çok iyi olacak.
  4. hkky

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) Katılım,hava koşulları,organizasyon her şey çok iyiydi.
  5. hkky

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) Kaynaşlı'da ilk iş bir çift çamur lastiği. SAMSUNelli 55/01 R 41
  6. hkky

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) Çok güzel, iyi ki gelmişiz dediğimiz bir organizasyondu.Parkur çok zevkliydi. Yoğun çabalar sonucu gerçekleştirildiği her detayından belliydi. Serkan Bey ve emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler
  7. hkky

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Çok güzel, iyi ki gelmişiz dediğimiz bir organizasyondu.Parkur çok zevkliydi. Yoğun çabalar sonucu gerçekleştiridiği her detayından belliydi. Serkan Bey ve emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
  8. hkky

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)
  9. hkky

usta hevesli, acemi araziciye yardım

Ynt: usta hevesli, acemi araziciye yardım Aslında haklısınız zaman müsait olsa aracı toplamak daha mantıklı, hem araca hakimiyetiniz artar hem de istediğiniz gibi toplarsınız. Sonuçta fiyat olarak anlamlı (göreceli) bir fark olmuyor.
  10. hkky

Ynt: usta hevesli, acemi araziciye yardım Çok sağolun,Hüseyin Usta'nın yanına gidip hem tanışıp hem de fikirlerini almak istiyorum. Tabi sadece bu araç için değil.
  11. hkky

Ynt: usta hevesli, acemi araziciye yardım aydınlatıcı öneri ve tavsiyleriniz için çok teşekkürler.
  12. hkky

Ynt: usta hevesli, acemi araziciye yardım aracın genel durumu iyi ise, özellikleri ve donanımı iyi. Bakalım, hobi-finans-araç, şeytan üçgeninde ne yapacağım. tşk.
  13. hkky

Ynt: usta hevesli, acemi araziciye yardım bu arada aracın sahibine gezenbilir' de rastlamadım. güzel araç toplamış ama gezenbilirci değil :o
  14. hkky

Ynt: usta hevesli, acemi araziciye yardım yol gösterici görüş ve düşünceleriniz için çok teşekkürler.
  15. hkky

Ynt: usta hevesli, acemi araziciye yardım Arazi araçlarında deneyimsiz olduğum için bir hayli tereddüt ediyorum. Gezenbilrden Reha Bey'in aracı ile kıyaslamaya çalışıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri