Hoochie Coochie Man kullanıcısının son içeriği

1. Hoochie Coochie Man

Ülkemizdeki "Cache" ler

Ülkemizde an itibariyle 1535 saklı Geocache bulunmakta ve her geçen gün oyuncu ve Cache sayısı artıyor.
  2. Hoochie Coochie Man

Erikli Yaylası

Ynt: Erikli Yaylası Bayramda erikli yaylasına gidecek olan var mı, tek başıma kamp yapmaya gidiyorum, ilk defa gideceğim, yarın yola çıkıyorum. Bana bilgi/görüş vermek isteyen varsa sevinirim :)
  3. Hoochie Coochie Man

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Vücudumu yaralamayacak ve kendimi öldürmeyecek herşeyi :) Alttaki; tek başına bir ormanda insana bile rastlamadan 1 ay kalabilir misin? (çadır var tabiki)
  4. Hoochie Coochie Man

geocatching turnuvası

Ynt: geocatching turnuvası Bence güzel bir fikir :)
  5. Hoochie Coochie Man

Geocacherlar Hangi Gps Aletlerini Kullanıyorsunuz?

Ynt: Geocacherlar Hangi Gps Aletlerini Kullanıyorsunuz? Ben telefonumun GPS özelliğini kullanıyorum bu oyun için: Nokia N79 :)
  6. Hoochie Coochie Man

Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Zeytinli, Mehmetalan Köyü / Balıkesir

Ynt: Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Zeytinli, Mehmetalan Köyü / Balıkesir Yalnız kutu gömmek kurallara aykırı diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltebilirsiniz :-\
  7. Hoochie Coochie Man

Ülkemizdeki "Cache" ler

Ynt: Ülkemizdeki "Cache" ler Ben de geçen gün Büyükada'da iki tane kutu sakladım: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=356c9723-e7c7-462d-8fd5-92bcc370c9d0 http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=0ea9f219-2c42-4b1a-bb44-57ef86906c7f İyi eğlenceler :)
  8. Hoochie Coochie Man

Gezenbilir Geocaching El Kitabı

Ynt: Gezenbilir Geocaching El Kitabı Harika hazırlamışsın gerçekten, eline sağlık :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR