Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Thule marka port bagajımı ve eğer istenirse port bagaj ayaklarıyla birlikte satıyorum.Neredeyse hiç kullanılmamıştır.
Port bagaj fiyatı 350 TL, ayaklarıyla 500 TL.dir.Tel: 532-6244846
Önümüzdeki günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü 4x4 aracı olanlara sefer görev emri tebliği göndermeye hazırlanıyor diye haberler var.Detaylı bilgisi olan arkadaşlar paylaşsın lütfen.
Dededen toruna dahi geçebilecek mükemmel kalitede yan avcı çantası.Hakiki deri ve A kalite işçiliğin konuştuğu ithal av çantasının değişik özellikleride var.Fiyatı 350 TL'dir.Telefonum:532-6244846
Ynt: Grand Vitarama Yeni Papuçlarım
Olumlu temenniler icin tesekkurler.bfg at ile buyuk fiyat farki var.Su an sadece bu ebatta indirim soz konusu.Tanesini 260 TL den aldim. BFG AT nin fiyatlari 380 TL den basliyor.
AT'ye geçeceğimden satıyorum.Yaklaşık 6000 Km kullanıldı.Lastik dişlerinde erime,delinme ve yırtık söz konusu değildir, fiyatı 4 adedi 600 TL'dir.Kargoyla göndermiyorum, lastikler Gemlik'tedir bizzat teslim edeceğim.Tel:532 6244846 Pazarlık yoktur.