Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
Herkese merhaba.Yine mükemmel bir organizasyon planı hazılanmış amma velakin Pazartesi sabah 8 de uçağım olduğu için bu seferde aranızda olamayacağım :( Tüm ekibe en içten dileklerimle iyi yolculuklar ve iyi...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)
Yurtdışı seyahat planım belli olsun ertelenirseki öyle umuyorum kesinlikle hertür organizasyona hazırım :)
Gölbaşı haymana yolu 10-13. km arası kar yağışı aynen devam ediyor. Ana yollar hariç ciddi buzlanma mevcut. Bu kısıma seyahat edeceklerin dikkatli olmasında yarar var...
Haymana yolundada durum aynı okadarda ümitliydim ama malesef yeterince yağmadı :( Ama ciddi bir soğuk var...
Gece saat 3 de dışarı çıktım sitenin güvenlik aracı ile birlikte önlü arkalı dolaştık burda yaklaşık 3 cm kar ama inanılmazda bir soğuk var :D Şu anda yerler dona çekmiş durumda incek tarafında durum nedir bir etkinlik...
Valla akşam saat 8 gibi İncekten geçtim ciddi kar yağıyordu üst kısımlarda Çokda sis vardı.Hala tutmamış olması çok kötü bende epey sevinmiştim :D
Teşekkür ederim. O kadar istememe rağmen gelemedim.kaçırdıklarıma zaten fazlası ile yanıyorum. Kar nekadar güzel bir örtü gibi serilmiş doğaya gördükce içm gidiyor...
Şimdi kar etkinliği varmı yokmu :D ona göre...
Malesef ozaman yaklaşık 40 derece ateşle evde yatıyordum.Yoksa Ankara - istanbul veya Türkiyemde herhangi bir bölge fark etmez çıkar gelirim böyle bir etkinlik için :)
Şu anda çıkıp gelebilirim Nam-ı diğer kara duman...
Şu anda haymana yolu üzerinde oturuyorum.(Yaklaşık 9-10. km) Burada sadece karla karışık var :D Eğer etkinlik olursa gelirim şimdi yakın sayılır nede olsa :)
Aman Yarabbim ne güzel kar yağmış ortam mütişmiş gerçektende offfff offf çok şey kaçırmışım çoook :(
Herkese tekrar Merhaba. Eren abimin (Nam-ı diğer Eratech) tüm ısrarlarına karşılık malesefki rahatsızlığımdan dolayı katılamadım. Detaylarını az da olsa öğrenince ve en önemliside kar yağdığını duyunca çok ama çok...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)
Hoş Bulduk çok teşekkür ederim.Zamanında Discovery 3 kullanıcısı olarak imzanızı ve aracınızın resmini görünce hayran kaldım.İnşallah bir gün yakından görme şansım olur.
Saygılar...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)
Hoşbuldum abicim.Kesinlikle haklısın abi aracına nekadar düşkün ve nekadar titiz baktığını çok iyi bilirim .İnşallah bir dahaki organizasyonda yurtdışında olmazsam aranızda olmaktan ve diğer üyeler ile tanışmaktan...