HS37 kullanıcısının son içeriği

1. H

Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım.

Aradan uzunca bir süre geçmiş olmasına rağmen sizin yaşadıklarınıza benzer durumda olduğum için yeni konu açmadan kısaca sorayım Aracınızdan memnun musunuz?
  2. H

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Teşekkürler.
  3. H

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Konuya hakim olan dostlara bir sorum olacak: Orman(yangın) yollarında kışın karda, çamurda rahat hareket edebilmek için dacia'ya nasıl moifikasyon yapmamız gerekir yoksa sadece doğru lastik seçimi yetrlimidir?.
  4. H

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Konun dışına çıkmadan araba için ben son 15 yılda 3.araç değiştirdim. Ölçüm hep şu olmuştur alacağım aracın yeni fiyatı bir yıllık kazancımı aşmamalı. İhtiyaçlarıma göre arabayı tercih etmişimdir.Bir önceki aracım 2.0 Lt E sinifi lüks sayılacak bir araç iken şimdiki...
  5. H

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Veteriner arkadaşlar ahırdaki ineklere aşı yapmaya 100.000 avroluk jiplerle gidecek değiller herhalde.Araç konusu ülkemizde halen prestij ve yatırım aracı olarak görülmeye devem ettikçe insanlar ulaşabilecekleri en üst seviyedeki araca ulaşmaya çalışıyorlar.
  6. H

Şarjlı Piller ve Şarj Cihazları

Ynt: Şarjlı Piller ve Şarj Cihazları Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.Bendeki cihazın otomatik şarja geçip geçmiyeceğinide bu şekilde deneme fırsatım olacak.
  7. H

Şarjlı Piller ve Şarj Cihazları

Ynt: Şarjlı Piller ve Şarj Cihazları Arkadaşlar deşarj işlemi ne kadar olamalı açıklarsanız sevinirim.
  8. H

Kastamonu Yemekleri

Ynt: Kastamonu Yemekleri Kastamonu Kasaplar halinde ve ticaret odasının karşısında yapılır simitler et suyu( tabii marketlerde satılan paketler değil )ile yumuşatılır üstüne yoğurt unun üstüne kızdırılmış tereyağı gezdirilir tabii ben sadece kabaca tarifini verdim yiyenler bilir AFİYET OLSUN.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri