htakil 'in en son etkinliği

• H
    htakil , Isuzu Royal başlıklı konuya cevap yazdı.
    Evet tam da yerinde bir tespit İsviçre fiyatına Hindistan sokak lezzeti.. Gelelim bana :) Karavanımı eşim ile birlikte kullanmayı...
  • H
    htakil Isuzu Royal konusundaki SNN76 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    asil ben tesekkur ederim. ulke olarak yasadigimiz durum malum. dun yemek konusu ile ilgili cok guzel bir tespit okudum yasantimizin...
  • H
    htakil , Isuzu Royal başlıklı konuya cevap yazdı.
    Öncelikle bu kadar detaylı ve açıklayıcı yorum için gerçekten çok teşekkür ederim. Kısa süreli de olsa BMC Levend deneyimlemiştim. Ancak...
  • H
    htakil Isuzu Royal konusundaki yugun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Çok rahat bir iç hacim sunuyor bu araçlar... Geniş geniş, Rahat rahat...
  • H
    htakil Isuzu Royal konusundaki SNN76 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    dost aci soyler sonradan pisman olacaginiza emin oldugum ama su an belki inanmayacaginiz bir kac sey soyleyeyim. arac buyudukce hacim...
  • H
    htakil Gezen Ev Iveco M23 konusundaki BindikBiElamete mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Teşekkür ederim Yücel Bey. An iti bari ile koltuk ve tavan sökümü tamamlandı. Sonrasında yan kaplamalar ve tavan köşelerinde yer alan...
  • H
    htakil , MOTOKARAVAN forumunda Isuzu Royal başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba arkadaşlar İç hacim ve araç fiyatı konusunda yaptığım araştırmalar sonucunda Isuzu Royal (2005-2008) modeli beklentilerimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri