hunter133 kullanıcısının son içeriği

1. H

Lastik

selamlar 4 adet orjinal fabrikasyon contiler at lastik taktığım için boştadır lastikler 2012 nisan çıkışlı dusterimden söküldü 28 00 km yol yapmıştır patlak çatlak yırtık tamir vs yoktur tanesi 100 tl den 400 tl istiyorum yenisi 1000 liradır
  2. H

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Arkadaşlar ben conticross lx almaya karar verdim yedek lastik yeni onu çıkarıp 3 tanede alacağım tanesine 275tl dedi bayi. Eskiyenler içinde 1 tane daha iyi olanı da yedek lastik olarak kullancam. Yada 2sini conti4x4 mü alsam önler cross arkalar conti4x4 farklı desen...
  3. H

205 80 16

Ynt: 205 80 16 bu arada arazi kar çamur ağırlıklı kullanmak isteyenler için davlumbaz iç modifiyisenide göze alarak 3 cm yükseltme ile kullanılabilcek cooper st modeli muazzam bi lastik bende bfg atden çok üstün çivi takma opsiyonuda var atrı 950 tl gibi uygun bi fiyata satılıyor ben...
  4. H

205 80 16

Ynt: 205 80 16 öncelikle teşekkürler lakin sizin hesaplamalarınız net üzerindeki hesaplama motorlarından benim yazdıkların ise birebir cetvel ile ölçüm sonuçları bende bukadar yükseleceğini tahmin etmiyordum ama sonuç bu yönde. bunun dışında bazı yanlış bilgilere sahibsiniz lastiklerle ilgili...
  5. H

205 80 16

Ynt: 205 80 16 bugün itibariyle 225 70 16 toyo at lastikleri taktık orjinal haliyle sürtme yok yükseltme yapmadan da takılabilir yalnız ön iç davlumbaza 2 3 mm yaklaşıyor zincir çamur gibi olasılıklarda sürter birde yaklaşık 3cm e yakın yükseklik kazandı yerden çamurluk üst kenarı orjinal...
  6. H

205 80 16

Ynt: 205 80 16 teşekkürler 195 taban çok dar olurdu bence çamurluk iç yapısı müsait olsa 215 80 16 veya 225 75 16 ideal ölçüler olur çünkü 205 taban bile dar oldu sanki kar lastiği gibi durdu yalnız davlunbaz içine operasyon yaparak 205 80 cooper s t yi tavsiye ederim çici takma opsiyonuda var...
  7. H

205 80 16

Ynt: 205 80 16 bugun 205 80 16 cooper st modelini denedik yükseltme olmadan ön davlumbazın arka bölümüne yaklaşık 1 cm sürtme yaptı yani yükseltmeyi 3cm ile sınrlımtutacağım için bu kadar yükseltme ile kesinlikle takılmaz forumlarda ve görsellerde incelediğim kadarıyla romanyada bu ebat 3 cm...
  8. H

205 80 16

Arkadaşlar aracımı 3 cm yükseltip lastik büyütmek istiyorum 225 70 16 at ye karar kılmış gibiyken 205 80 16 yıda düşünmeye başladım 205 80 16 kullanan var mı aramızda
  9. H

Duster'ımı Yükseltme Maceram

Ynt: Duster'ımı Yükseltme Maceram turgut bey tahminime göre aracınız lastik ebadı büyüdüğü için gerçek km ile sayaç arasında fark olmuştur tahminim 100 km daha fazla mesafe olabilir gerçek ile sayaç arasında birde lstikler ses ve konfor açısından olumlu yönde değişim oldumu
  10. H

M S Lastik

arkadaşlar malum bizim araçlar fabrika çıkışı m s lastik çeşitli forumlarda ve buralarda trafik kontrollerinde m s lastiğin cezası bulunmamaktadır diyor m s lastik ile hiç trafik çevirmesine denk geldiniz mi polisler ne diyor bu m s lastik işine bi kaç gün içinde tatil planı var da sıkıntı...
  11. H

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak Dun bitirdim montaji delik açarken dikkat et denk getirmesi zor ben delikleri biraz büyüterek cozdum olayi fabrikasyongibi oldu ggerçekteniyi denk geldi bu fiyata oorijinal kolcagimiz oldu
  12. H

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak rica ederim faydalı olduysa ne ala...montaj zahmetli lakin montaf talimatnamesi çıkıyor kutudan ve vida deliği açmak için kağıt şablon mevcut yani t alyen matkap lokma tornavida gibi gereçlerle 1 ve ya 2 saatte takılır ben yaklaşık 1 saate montaj ayagının alt demirini...
  13. H

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak ne diyeyim bence fırsat ben bu forum sitelerinden değişik zaman ve durumlarda faydalanıyorum benim bi faydam dokunsun istedim hem satan kişi ucuza satıyor faydam olsun hem sitede ihtiyacı olana benimde tereddütlerim vardı ama vidasına kadar birebir fabrikasyon montaj...
  14. H

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak 146932326 aynı kardeş gelen kutuda servis çıkışlı üzerinde seri no var
  15. H

Duster Orjinal Kolcak

Arkadaşlar birçoğumuzun araziyi fakat maliyetler yüzünden alternatiflere yöneldiği kolçak ile ilgili basima geleni aktarayim şöyleki bende sergiyepahalli diye alternatif kkolçak arayisina girmiş birisi olarak son olarak 150 TL te gitti gigiyorda bulmusken birde son olarak sahibinden bakayim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri