hüseyin- kullanıcısının son içeriği

1. hüseyin-

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Eyvallah Erkut sağolasın abi,100 ü alınca bol bol konuşuruz. Bu ara 100 alana kadar Mercedes g serisi aldım 240gd 3 kapı. fotoları koyarım yakında ,ufaktan test etmeye başladım:
  2. hüseyin-

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? yarın etkinlik varmı ? olsa süper olur ;)
  3. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Merhaba Fatih ,evet arabayı sattım. yazının en başında da yazmıştım , arabayı almak için bana 1-2 yıl erkendi ev planımda vardı , bu ara evide aldım ama bulduğum ev biraz planlarımız üzerinde oldu mecburen arabayı sattım banka borcunu rahatlatmak için...
  4. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Erkut selam abi, vallahı çok sağolasın bugün seninle konuşmamız iyi oldu desteğinle stop kargoya verildi bir sıkıntı olmaz ise yarın bende olacak, sen olmasan dünya kadar para verecektim, sağolasın.
  5. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. sinan bey merhaba , öncelikle aracınız hayırlı olsun. ben lastikleri fatıhte offroad listikleri satan yılmaz lastikten aldım. lastiklerden çok memnunum ,arazı ve asfalt performansı çok iyi,(tabi burada beklentiniz ve ne yapacağınız önemli ) zaten bu...
  6. hüseyin-

FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Arkadaslar benide yazin. Huseyin ozcan-istanbul-Vx80 Ben cumartesi kartepede idim,iyi kar yagdi otele cikan asfalt yol bile bir ara kitlendi zincirli araclar cikarken zorlaniyorlardi. Arkadaslar yol biraz zor olsun ,daha keyifli olur.
  7. hüseyin-

Satılık- 4 ade kumho AT lastik & 4adet toyota land cruiser jant

Ynt: Satılık- 4 ade kumho AT lastik & 4adet toyota land cruiser jant Arkadaslar lastikler duruyor 750 tl dir....
  8. hüseyin-

Ynt: Satılık- 4 ade kumho AT lastik & 4adet toyota land cruiser jant jant satıldı sadece lastikleri duruyor..
  9. hüseyin-

Knife Hide Card Tools

Ynt: Knife Hide Card Tools burak bey her şey için teşekkür ederim tüm ürünler elime ulaştı ve çok beğendim , ilginiz için çok sağolun...
  10. hüseyin-

Ynt: Satılık- 4 ade kumho AT lastik & 4adet toyota land cruiser jant Guncel....
  11. hüseyin-

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) evet doğru söylüyorsun ben yanlış okumuşum ,cumartesiye 7 ye bilet aldım ...
  12. hüseyin-

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Bende cumartesi sabahı istanbuldan çıkmayı planlıyorum fakat pendik-yalova feribotuna lpg li araç almıyorlar galiba
  13. hüseyin-

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Bir sıkıntı olmaz ise Ben de katılırım arkadaşlar , Hüseyin özcan Toyota land cruiser vx80 (Avcılar)
  14. hüseyin-

Ynt: Satılık- 4 ade kumho AT lastik & 4adet toyota land cruiser jant Güncel....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri