huseyin34 kullanıcısının son içeriği

1. H

Garmin Navcity 2009.06

Ynt: Garmin Navcity 2009.06 Yeni Harita | Navcity Turkey 2009.06 (NT - IKLTL yani İngilizce versiyonu) İndirmek için: http://**.com/files/277875725/gmapsupp.img linkı yenlıeyebılıcek vamrı acaba
  2. H

Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı İngilice garmin için olanı elinde olan varmı
  3. H

Garmin Nüvi 660 İçin 2008.10 Harita Türkçe Karakter Sorunu ?..

Ynt: Garmin Nüvi 660 İçin 2008.10 Harita Türkçe Karakter Sorunu ?.. ingilizce haritası olan varmı garmın cihaz için tyanlışlıkla sıldım elınde olan varsa yardımcı olabılrımı acaba
  4. H

Garmin Navcity 2009.06

Ynt: Garmin Navcity 2009.06 ıngılızce harıtam yanlışlıkla sıldım eskı ıngılızce harıtaya ıhtıyacım var 2009.6 elınde olan varmı
  5. H

Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı 2009 eng versiyonu elınd eolan varmı acaba harıtamı yanlışıkla sıldım ıngılızce harıta lazım elınde olan varsa rıca edıyorum
  6. H

Garmin 200 Kilitlendi - Şifre Sorunu

Ynt: Garmin 200 Kilitlendi - Şifre Sorunu 1.Power the unit off. 2.Remove the battery and wait several minutes. 3.Install the battery. 4.Press and hold (and continue to hold) the bottom-right corner of the screen while powering the unit on. 5.Continue to hold the screen until the "Do you want...
  7. H

Ynt: Garmin 200 Kilitlendi - Şifre Sorunu hard reseti çözdükten sonra olabilir önce bir hard reset atmma lazım yapamadım bir eksiklik var tşkler reha bey
  8. H

konu ile ilgili bilgiye sahip arkadaşalrdan yardım bekliyorum. teşekkürler Reset attım düzelmedi pili söktüm düzelmedi Alttakı resete basılı tuttum usttekı açma butonundada bastım hard reset denemesi idi bu ama olmadı galiba halen pin kodu soruyor 4 karekterli
  9. H

Garmin Nüvi 200'e format nasıl atılır? (Hard Reset)

Ynt: Garmin Nüvi 200'e format nasıl atılır? (Hard Reset) bu hard reseti yaptım ama makine halen bır pın soruyor şıfre vermıştım unuttum şımdı ne yapmalıyım hiç açılmıyor 4 karekterlı kod soruyor
  10. H

Garmin Navcity Turkey 2010.01 Çıktı .!

Ynt: Garmin Navcity Turkey 2010.01 Çıktı .! Bu dosya ya telif hakkı iddiası . nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. daha once de dedim silinmiş diye am malesf halen aynen devam ediyor arkadaşlar yinede sağolun ama verdiğiniz harita eski olmasına rağmen aynı zmanada silinmiştir
  11. H

Ynt: Garmin Navcity Turkey 2010.01 Çıktı .! hotfıle dosyası sılınmıiş ayrıca sanıyorsam çok eskı versiyon eclipse şifresinden hatırlıyorum yanılıyormuyum
  12. H

Ynt: Garmin Navcity Turkey 2010.01 Çıktı .! selamlar acaba ingilizce versiyon 2008.10 dan başka çıkmtımı bilen varmı. c 550 kullnıyorum dil olayından dolayı eski harıta kullanıyorum
  13. H

JVD PDA veya navigasyon bu cihaza tükiye haritaı yüklemek mğmkünmüdür

Ynt: JVD PDA veya navigasyon bu cihaza tükiye haritaı yüklemek mğmkünmüdür çok teşekkürler cıhazdan kurtuldum. Çok sıkıntılı bır cıhaz yukleyemesyınca garmın aldım.
  14. H

Piranha Voyager Harita Güncelleme ?

Ynt: Piranha Voyager Harita Güncelleme ? www.Naviextras.com sıtesıdne toolbox var onla yapıcaksın .Allah sabır versın prenha var ya ihtıyacın olucak. :)
  15. H

JVD PDA veya navigasyon bu cihaza tükiye haritaı yüklemek mğmkünmüdür

jvc-kv-px9pn model bu jvc marka hdiskli ichaz ama türkiye haritası yok. bu cihazda hangı harıta nasıl çalışır

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri