Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Garmin Navcity 2009.06
Yeni Harita | Navcity Turkey 2009.06 (NT - IKLTL yani İngilizce versiyonu)
İndirmek için:
http://**.com/files/277875725/gmapsupp.img
linkı yenlıeyebılıcek vamrı acaba
Ynt: Garmin Nüvi 660 İçin 2008.10 Harita Türkçe Karakter Sorunu ?..
ingilizce haritası olan varmı garmın cihaz için tyanlışlıkla sıldım elınde olan varsa yardımcı olabılrımı acaba
Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı
2009 eng versiyonu elınd eolan varmı acaba harıtamı yanlışıkla sıldım ıngılızce harıta lazım elınde olan varsa rıca edıyorum
Ynt: Garmin 200 Kilitlendi - Şifre Sorunu
1.Power the unit off.
2.Remove the battery and wait several minutes.
3.Install the battery.
4.Press and hold (and continue to hold) the bottom-right corner of the screen while powering the unit on.
5.Continue to hold the screen until the "Do you want...
Ynt: Garmin 200 Kilitlendi - Şifre Sorunu
hard reseti çözdükten sonra olabilir önce bir hard reset atmma lazım yapamadım bir eksiklik var tşkler reha bey
konu ile ilgili bilgiye sahip arkadaşalrdan yardım bekliyorum. teşekkürler
Reset attım düzelmedi pili söktüm düzelmedi
Alttakı resete basılı tuttum usttekı açma butonundada bastım hard reset denemesi idi bu ama olmadı galiba halen pin kodu soruyor 4 karekterli
Ynt: Garmin Nüvi 200'e format nasıl atılır? (Hard Reset)
bu hard reseti yaptım ama makine halen bır pın soruyor şıfre vermıştım unuttum şımdı ne yapmalıyım hiç açılmıyor 4 karekterlı kod soruyor
Ynt: Garmin Navcity Turkey 2010.01 Çıktı .!
Bu dosya ya telif hakkı iddiası .
nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.
daha once de dedim silinmiş diye am malesf halen aynen devam ediyor arkadaşlar yinede sağolun ama verdiğiniz harita eski olmasına rağmen aynı zmanada silinmiştir
Ynt: Garmin Navcity Turkey 2010.01 Çıktı .!
selamlar acaba ingilizce versiyon 2008.10 dan başka çıkmtımı bilen varmı. c 550 kullnıyorum dil olayından dolayı eski harıta kullanıyorum