huseyincivil kullanıcısının son içeriği

1. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim teşekkürler metın bey.. benzınlıde cok yakıyormuş dednız uzre kullanım malıyetıde bı yerde onemlı tabı..aramaya devam.. Kolay gelsin
  2. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim tesekkur ederim cem bey baktim ama biraz fazla benim icin.. birde arka camlari yok.. bende size iki adet link yollim bi bakin benim icin ve kendi fikrinizce yolladim resimdekilere 10000 kadar masraf etsem istedim gibi olurmu? bana bir fikir verin ...
  3. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim degerli hemserim saol verdigin destek icin.. cok haklisin yazdiklarinda..herkesin basindan bole bir dusunce gecmistir.. bakicam insallah bi tane istedim gibi yapacagim ;)
  4. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim bulent bey siz kimsinizki size karsi komplo kurim? tanimam etmem bu frumdakileri.. sadece yardim istedim ve saolsun herkes yardimci oldu saolsunlar.. ben fas ta casablancaya yakin bi sehirdeyim.. el jadida da.. yazin maps tan gorursunuz.. defender gercekten cok...
  5. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim evet turkiyede oturdugum yer samsun. 2 yildir fas tayim. 6 ayda bir gezmeye geliyorum...isim geregi yurt disina cikiyorum arada. ama bu subatta donus yapacagim..
  6. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim haklisiniz sanirim benimde o kadar cok butcem yok zamanla vazgececegim heralde. turkiyeye gelince bide yuzyuze arastirma yapacagim en son karari verecegim..umarim guzel bir sey denk gelirde ayarlarim :) anlayisiniz icin tesekkur ederim konu hassas olunca alingan...
  7. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim haklisiniz sanirim benimde o kadar cok butcem yok zamanla vazgececegim heralde. turkiyeye gelince bide yuzyuze arastirma yapacagim en son karari verecegim..umarim guzel bir sey denk gelirde ayarlarim :) anlayisiniz icin tesekkur ederim konu hassas olunca alingan...
  8. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim tamam derya bey kusra bakmayin ben yanlis anladim.. bi an oyle geldi. ama ben sade bir defenderin offrad a gore daha ucuz a mal olacagini dusunmustum.. ben bu sekli ile 30000 harcicaksam siz offroad a ne kadar harcadniz acaba tahmin bile edemiyorum.. tekrar...
  9. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim tesekkurler cem bey iyi temennileriniz icin. insallah becerebilirsem olurcak..
  10. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim dturan neden dalga gecer gibi yazilarda bulunuyorsunuz? ben bir seyler yapmak istiyorum olursa olacak olmassa yapacak bisey yok en azindan denemedim demeyecegim. sizin bilginizin veya yaptiklarinizin benden veya baskasindan cok olmasi bisey ifade etmiyor.. yinede...
  11. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim Oncelikle verdiginiz cevaplar icin hepinize cok tesekkur ederim.. ben 10-14000 arasi defenderi alip 10000 tl max masraf edip eger yukleyebilirsem resimdeki gibi bir defenderim olsun istiyorum.. saten max 10000 tl ye mal edemessem yapmicam yapamam. ne kadar ucuza...
  12. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim defender askeriyeden ozel harekata ve ozellikle makam jipi olmasina kadar bir cok yerde var. bence off road da kullanip surekli yipratmaktansa makyajli olarak binek seklinde kullanmayi tercih ediyorum. defenderin havasi ve sert durusu baska bir tek Mercedes G...
  13. H

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim evet haklisiniz daha once hic toplamadim. toplanmis araclarin cogu istedigim gibi degil ve gereklsiz pahali. ben kendi zevkime ve butceme gore sade ama cekici bir defender yaptirip binmek istiyorum. amacim offraod degil ben defenderin karizmasini yansitip yasamak...
  14. H

Defender Modifiye Yardim

merhaba. bu forum da daha oncede yazdim ama tam olarak nasil takip edecegimi bilemedigim icin yeni bir baslikta yaziyorum. 1985 ile 1992 arasi bir defender alip yenilemek istiyorum. araci aldiktan sonra yenileme yapmak icin 8-9000 arasi butcem var. belki zorlayadabilirim. safsatali bir sey...
  15. H

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı merhabalar.. bu foruma yeni uye oldum. ben bir 1987 ila 1992 arasi defender alip bakim yapmak yani toplamk istiyorum.cok safsatali degilde guzel bir gorunum sade olmasini istiyorum. arac icin kaporta tamir boya ic yeni doseme yeni koltuk takim ve on izgara paneli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR