Defender Modifiye Yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyincivil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,944
huseyincivil' Alıntı:
dturan neden dalga gecer gibi yazilarda bulunuyorsunuz? ben bir seyler yapmak istiyorum olursa olacak olmassa yapacak bisey yok en azindan denemedim demeyecegim. sizin bilginizin veya yaptiklarinizin benden veya baskasindan cok olmasi bisey ifade etmiyor.. yinede tesekkurler temennileriniz icin..

"Allah gönlünüze göre versin" demenin neresi dalga geçmek anlamadım. Eğer gülücük ( :smiley: ) işaretlerine takıldıysanız onlar da tebessüm içindi. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.

Benim defenderıma yaptıklarımla sizin toplamaya çalıştığınız defender tamamen birbirine ters araçlar. ben tamamen "offroad" için araç topladım siz cadde de kullanabilmek için araç toplamaktan bahsettiniz. o yüzden size şunu yapın bunu yapın diyemem. Ama siz konunun ilk mesajında "ne kadara malolur" demişsiniz bende size tahminim olan bir rakam yazdım. Ve bunu, sizin yorumlarınızdan kafamda canlanan bir defender düşünerek yazmıştım. Eklediğiniz fotoğraftaki defender la benim aklımdan geçen rakam aşşağı yukarı birbirine denk geldi. Bu tip bir defender ı 30.000 tl den aşağı mal edemezsiniz. tekrar yazıyorum yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Saygılar.

Derya

Etiketler
defender
Ynt: Defender Modifiye Yardim

tamam derya bey kusra bakmayin ben yanlis anladim.. bi an oyle geldi. ama ben sade bir defenderin offrad a gore daha ucuz a mal olacagini dusunmustum.. ben bu sekli ile 30000 harcicaksam siz offroad a ne kadar harcadniz acaba tahmin bile edemiyorum.. tekrar tesekkur ederim ve kusura bakmayin.. iyi gunler dilerim..saygilar..

huseyincivil' Alıntı:
tamam derya bey kusra bakmayin ben yanlis anladim.. bi an oyle geldi. ama ben sade bir defenderin offrad a gore daha ucuz a mal olacagini dusunmustum.. ben bu sekli ile 30000 harcicaksam siz offroad a ne kadar harcadniz acaba tahmin bile edemiyorum.. tekrar tesekkur ederim ve kusura bakmayin.. iyi gunler dilerim..saygilar..
Ne kusuru, hepimiz paylaşarak birşeyler öğreniyoruz burada. Defender bir tutku o yüzden "dipsiz kuyu " lafı tam defender a göre bence. Ne kadar para harcarsanız harcayın yeni birşeyler yapmak için geçerli bir sebebiniz muhakkak olacaktır. :smiley:
Hevesinizi kırmak için söylemiyorum inanın. Sadece defenderı alıp tadilata başlayıp sonrasında "lanet olsun bu arabaya" denmesine çok üzülüyorum ben. forumda defender tadilat işleri ile ilgili bir sürü konu var. sıkılmadan inceleyin her konu ayrı bir fikir veriyor insana. İnşallah istediğiniz defender a kavuşursunuz.
Saygılar
Derya

dturan' Alıntı:
Ne kusuru, hepimiz paylaşarak birşeyler öğreniyoruz burada. Defender bir tutku o yüzden "dipsiz kuyu " lafı tam defender a göre bence. Ne kadar para harcarsanız harcayın yeni birşeyler yapmak için geçerli bir sebebiniz muhakkak olacaktır. :smiley:
Hevesinizi kırmak için söylemiyorum inanın. Sadece defenderı alıp tadilata başlayıp sonrasında "lanet olsun bu arabaya" denmesine çok üzülüyorum ben. forumda defender tadilat işleri ile ilgili bir sürü konu var. sıkılmadan inceleyin her konu ayrı bir fikir veriyor insana. İnşallah istediğiniz defender a kavuşursunuz.
Saygılar
Derya

haklisiniz sanirim benimde o kadar cok butcem yok zamanla vazgececegim heralde. turkiyeye gelince bide yuzyuze arastirma yapacagim en son karari verecegim..umarim guzel bir sey denk gelirde ayarlarim :smiley: anlayisiniz icin tesekkur ederim konu hassas olunca alingan oluyor sanirim insan.. umitlere devam ;) sagilcakla kalin..

dturan' Alıntı:
Saygılar
Derya

dturan' Alıntı:
Saygılar
Derya

haklisiniz sanirim benimde o kadar cok butcem yok zamanla vazgececegim heralde. turkiyeye gelince bide yuzyuze arastirma yapacagim en son karari verecegim..umarim guzel bir sey denk gelirde ayarlarim :smiley: anlayisiniz icin tesekkur ederim konu hassas olunca alingan oluyor sanirim insan.. umitlere devam ;) sagilcakla kalin..

Sevgili hemşerim Defender virüsdür.birkere girdiyse kolay kolay çıkmaz olmazsada alamasanda sen onu heryerde takip edersin
bütcene göre bir aracı geldiğinde iilaki bulursun.bu aracların yapılısıda gidiyor yapısızıda önemli olan başlaman..
Virüs öyleki bugün kırmızı ışıkta duran askeri aracın şoförüne gidip bunun motoru ney diye soracak kadar içimize işlemiş.sonrada kendime güldüm sanane binlerce aracı olan askeriyedeki aracın motorundan ama o anda gördünmü altındakine bile bakmıyorsun işte buböyle bir hastalık diyoruz...bulaştımı çıkmaz..Takipçisi olmak zorunda hissedersin kendini ve birgün hayallerine ulaşırsın..sen ümitlerini kırma her keseye göre defender var.ve herkes kendi aracıyla mutlu..esen kal.

bulent kocoglu' Alıntı:
Sevgili arkadasim

Insallah bu "fas", "fiso" cikmaz

Bu yazilip cizilenler,

Sanki, bana karsi duzenlenmis bir komplo gibi.

bulent bey siz kimsinizki size karsi komplo kurim? tanimam etmem bu frumdakileri.. sadece yardim istedim ve saolsun herkes yardimci oldu saolsunlar.. ben fas ta casablancaya yakin bi sehirdeyim.. el jadida da.. yazin maps tan gorursunuz.. defender gercekten cok istiyorum yapacagim gelmeden arastirma yapiyorum fikir ediniyorum.. he sevkim kiriliyo yavastan o ayri ..ama deniyecegim..bu kumar gibi bisey ya kazancam ya kaybetcem sansima..

bafralı' Alıntı:
Sevgili hemşerim Defender virüsdür.birkere girdiyse kolay kolay çıkmaz olmazsada alamasanda sen onu heryerde takip edersin
bütcene göre bir aracı geldiğinde iilaki bulursun.bu aracların yapılısıda gidiyor yapısızıda önemli olan başlaman..
Virüs öyleki bugün kırmızı ışıkta duran askeri aracın şoförüne gidip bunun motoru ney diye soracak kadar içimize işlemiş.sonrada kendime güldüm sanane binlerce aracı olan askeriyedeki aracın motorundan ama o anda gördünmü altındakine bile bakmıyorsun işte buböyle bir hastalık diyoruz...bulaştımı çıkmaz..Takipçisi olmak zorunda hissedersin kendini ve birgün hayallerine ulaşırsın..sen ümitlerini kırma her keseye göre defender var.ve herkes kendi aracıyla mutlu..esen kal.

degerli hemserim saol verdigin destek icin.. cok haklisin yazdiklarinda..herkesin basindan bole bir dusunce gecmistir.. bakicam insallah bi tane istedim gibi yapacagim ;)

cem uludinc' Alıntı:
Hüseyin bey şunu bir inceleyin isterseniz forumdan bilinen bir araçtır bakarsınız bütçenize uydurursunuz.
Bütçenize uyarsa ve beğenirseniz kaçırmayın derim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-kisa-bir-sureligine-98861424/detay

tesekkur ederim cem bey baktim ama biraz fazla benim icin.. birde arka camlari yok.. bende size iki adet link yollim bi bakin benim icin ve kendi fikrinizce yolladim resimdekilere 10000 kadar masraf etsem istedim gibi olurmu? bana bir fikir verin ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-meraklisina-yokki-boylesi-1978-vip-yapili-arazi-canavari-149272711/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-masrafsiz-tertemiz-bakimlari-yapilmis-acil-satilik-149778516/detay/

bu ikisinden birisi olabilir mesela...

Huseyin Bey merhaba,

Gonderdiginiz ilanlarda ikinci benzinli olani iyi gibi gorunuyor. Eger yururu ve ici iyi durumda ise uzerine neredeyse hic masraf yapmadan binersiniz gibi gorunuyor.

Yanliz hazir yeri gelmisken bir hatirlatma yapayim, benzinli Defender lar genel olarak cok yakar. Ben hem 2,5 hem 3,5 benzinli Defender sahibi oldum. 2,5 benzinli 16-17 litre / 100km tuketir (hatta sehir icinde daha bile fazla). 3,5 ise 20-22 litre tuketir.

Eger genel kullanim maliyeti sizin icin onemli bir kriter ise bunu dusunmenizde fayda var.

Kolay gelsin.

Metin

tricknick' Alıntı:
Huseyin Bey merhaba,

Gonderdiginiz ilanlarda ikinci benzinli olani iyi gibi gorunuyor. Eger yururu ve ici iyi durumda ise uzerine neredeyse hic masraf yapmadan binersiniz gibi gorunuyor.

Yanliz hazir yeri gelmisken bir hatirlatma yapayim, benzinli Defender lar genel olarak cok yakar. Ben hem 2,5 hem 3,5 benzinli Defender sahibi oldum. 2,5 benzinli 16-17 litre / 100km tuketir (hatta sehir icinde daha bile fazla). 3,5 ise 20-22 litre tuketir.

Eger genel kullanim maliyeti sizin icin onemli bir kriter ise bunu dusunmenizde fayda var.

Metin

teşekkürler metın bey.. benzınlıde cok yakıyormuş dednız uzre kullanım malıyetıde bı yerde onemlı tabı..aramaya devam..

Kolay gelsin

Metin Beyin yazdığı 2,5 Benzinli tüketimi 16-17lt zannımca tüpsüz normal tüketim, yanlışım yoksa eğer lpg kullanmaya karşı değilseniz yakıt tüketimi tüpte dizeller ile aynı denebilir hatta forumda daha az yaktığını bile iddia eden arkadaşlar mevcut :smiley:

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR