dturan
hayal ettiğin yere git..
huseyincivil' Alıntı:dturan neden dalga gecer gibi yazilarda bulunuyorsunuz? ben bir seyler yapmak istiyorum olursa olacak olmassa yapacak bisey yok en azindan denemedim demeyecegim. sizin bilginizin veya yaptiklarinizin benden veya baskasindan cok olmasi bisey ifade etmiyor.. yinede tesekkurler temennileriniz icin..
"Allah gönlünüze göre versin" demenin neresi dalga geçmek anlamadım. Eğer gülücük (
Benim defenderıma yaptıklarımla sizin toplamaya çalıştığınız defender tamamen birbirine ters araçlar. ben tamamen "offroad" için araç topladım siz cadde de kullanabilmek için araç toplamaktan bahsettiniz. o yüzden size şunu yapın bunu yapın diyemem. Ama siz konunun ilk mesajında "ne kadara malolur" demişsiniz bende size tahminim olan bir rakam yazdım. Ve bunu, sizin yorumlarınızdan kafamda canlanan bir defender düşünerek yazmıştım. Eklediğiniz fotoğraftaki defender la benim aklımdan geçen rakam aşşağı yukarı birbirine denk geldi. Bu tip bir defender ı 30.000 tl den aşağı mal edemezsiniz. tekrar yazıyorum yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Saygılar.
Derya