hyena kullanıcısının son içeriği

1. hyena

Planör

Ynt: Planör A brövesi için planör temel kursunu bitirdikten sonra başlangıç kursuna gidip minimum 13 sorti de alınabiliyor,. tabi temel de uçtuklarınızı saymadım.
  2. hyena

Planör

Ynt: Planör Merhabalar A Brövesi belirttiğim gibi Planör eğitimi sonunda yalnız uçuş yapıldığında sağ sağlim yere inebilene verilir. şimdi mevzuuat değişti tabi kursa ilk kez katılıyor iseniz planör temel eğitimini alıyorsunuz ve bunun sonucunda size bir bröve verilmiyor çünkü bu uçuşta...
  3. hyena

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! rüzgardan elde edilebilecek enerjiye tabiki karşı değiliz ama geniş düşünmek gerekir elde edilen enerji ile şehirlerin ihtiyaçları karşılanamaz, küçük bir ülke olsak yeterli gelebilir belki ama , nüklleer enerjiden elde edilecek enerji ile kıyaslanamayacak kadar da az...
  4. hyena

Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi ben de mobil şoklu düşünüyorum, ayrıca tatmin edici bir cevap oldu, piyasadaki çoğu fişeği yakmışsınız, şevrotin ve tek kurşun performansı da başarılı olduğuna göre sanırım bana da 36 gramdan yukarı fişekleri denemek kalıyor, :) fişekten hiç...
  5. hyena

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi Hüseyin bey 104a ile fişek tecrübeleriniz neler yani hangi fişekleri attınız kaç grama kadar fişek kullandınız, tek kurşun şevrotin kullandıysanız tüfek performansı hakkında bilgi verebilirmisiniz. Selamlar Saygılar...
  6. hyena

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi benim için ağırlık o kadar önemli değil, av yapmayacağım için beni etkilemez, hatta ağır olması daha iyi diyebilirim, doğru bir kanı mıdır bilmiyorum ama herşeyin ağırı daha sağlamdır gibime geliyor. Selamlar Saygılar...
  7. hyena

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi çiftelerde hoşuma gidiyor ama daha çok nişan hattının tek bir düzlemde olması benim için daha önemli, tabi çifteye de alışmak kolay değiil biraz tecrübe yapmak gerekiyor ama nişanalmak pozelere göre daha kolay tabi, yalnız otomatiklere bir...
  8. hyena

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi Huğlu 104a ve Çifsan'ı dün inceleme fırsatı buldum, huğlu biraz pahalı geldi, çifsan'ın fiyatı diğer pozelere göre çok uygun hem de gayet sağlam görünüyor, ikiside çift tetik, yalnız aralarında yarıya yakın fiyat farkı var. Neyseki seçenekleri...
  9. hyena

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi Katılıyorum, bende bu yüzden çift tetik düşünüyorum, mekanizması basit olsun, her çeşit fişeği atabilsin benim için yeterli, site için teşekkürler, bu ve benzeri avcılık ve tüfek ile ilgili forum sitelerini inceliyorum, gezenbilir de de...
  10. hyena

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi Torunu inceleme fırsatım olmadı ama çoğu arkadaşım torunu ve üzümlü markalarını önerdi, fiyat-performans açısından gayet başarılı tüfeklermiş, karar vermeden önce onlarıda birinci elden incelemem gerekecek herhalde, zaten ejektör o kadar önemli...
  11. hyena

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi kalibre olarak 12 GA düşünüyorum, sanırım en yaygın olan da 12 GA 3" Magnum yataklı olanlar, bildiğim kadarıyla huğlu 104a da çelik kasa kullanılıyor, yıldız da alüminyum kasalı modeller var, alüminyum kasa olunca bana daha bi dayanıksızmış...
  12. hyena

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi Hobi amaçlı kullanacağım, trap/skeet atışları Ankara'da poligon olmayışı nedeniyle biraz zor gibi, katılıyorum selektör kesinlikle şart, (hobi amaçlı şart olmasa da avcılar için kesinlikle şart) şu anda çift tetik daha bir ağır basıyor. zaten...
  13. hyena

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi Aslında ilk olarak pompalı düşünüyordum hatta bununla ilgili konu bile açtım, sitedeki değerli arkadaşlarımızın da önerileri doğrultusunda tüfeği de belirledim, ama bir avcı dostum beni vazgeçirdi , aslında onun süperpoze tüfeğini incelememle...
  14. hyena

Arkadaşlar merhaba, süperpoze tüfek almayı düşünüyorum fiyat-performans açısından uygun bir model önerebilirmisiniz, aslında çift tetik bir poze almayı düşünüyorum, fiyatları biraz daha uygun oluyor. Bir de tüfeğin alüminyum kasa olmasının bir dezavantajı var mı? alüminyum kasa tüfek ile...
  15. hyena

İnönü Planör Kampı

Ynt: İnönü Planör Kampı İNÖNÜ EĞİTİM MERKEZİ Telefon :(0222) 591 21 12 - 13 uçuşların yapılıp yapılmadığını ve ücretlerini yukarıdaki telefondan öğrenebilirsiniz,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR