Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası
garmin kullanıcıları için.burada bahsedilen verilen haritaların hiçbirisi garmin cihazlarda açılmıyor tanınmıyor bilginize.birkaç ay öncesine kadar burada ve yabancı sitelerde dahil verilen yöntemlerin hiçbiri işe...
Ynt: Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin)
merhaba
borçka heba yaylasından (Borçka karagöl ün üzerinde) zannedersem kayalar köyüne yada efeler e ulaşan eski bir patika varmış sanırım uzun zamandır kullanılmıyor.efeler den kenan arkadaşla burasını araştıracaktık ama imkan olmadı.burasını...
bende videodaki gibi yapmıştım ancak cihaz basecamp programı dışında kopyalanan raster haritayı-jnx tanımıyor.bunun için üstte bağlantısını verdiğim yerde çözümünü anlatıyor ancak modifiye yazılım yüklemek gerekiyor...
ben denedim ancak her ikisi içinde açılışta geçersiz jnx dosyası diyor ve görmüyor.. :(
Teşekkürler, bende trabzonda olunca demekki trabzon size kalıyor. :) Ancak gümüşhaneli olarak orasını alabilirim.birde 18 yakınlaştırma daha iyi olacak özellikle benim gibi el tipi gps kullananlar için ancak önümde...
Şu anda hem evden hemde işyerinden iniyor.Hangisi önce inerse işyerindeki bilgisayardan beslemeye devam.zaten sürekli açıktı bir işe yarar böylece.. :)
Tamamını indiren bir kişi kaynaklık edebilirmi.İşyerınden indirebilirsem sonrasında indirecekler için bilgisayar sürekli açık olacak.teşekkürler..
tuğrul bey harika bir iş yapmışsınız,indirmeye başladık.şu an evden indiriyorum ancak iş yerindeki bilgisayarım 24 saat açıktır.bu indikten sonra o bilgisayardan nasıl paylaşabilirim,çok teşekkürler..
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
arkadaşlar bu program sadece araç tipi navigasyonlar içinmi-sasplanet? bende garmin etrex 30 var sabahtan beridir programla uğraşıyorum ama gps e birşey gönderemedim.bilen kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.özellikle...
Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar
bilgiler için çok teşekkürler ayrıca emekleriniz içinde.bahsettiğiniz sas planet programını forum kanalı ile indirmiştim ancak google earth yoktu ben yetişememişim demekki.inşallah sizin çalışmanız bitince bizde garmin e...
Ynt: Bu yaz temmuz ayında doğu karadeniz turu planlıyorum
batıya demişsiniz ancak batı taraında gidilecek pek bir yok bana sorarsan (trabzonun ne kadar batısı durumuna göre değişir tabi.).neden rize artvin tarafı değil,ayrıca kastettiğiniz kamplı yürüyüşmü yoksa günübirlik yürüyüşler şeklinde...