hyvndm kullanıcısının son içeriği

1. hyvndm

Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi Muayeneden sıkıntısızca geçtim, hiç bir problem olmadı . umarım herkes kolaylıkla geçer..
  2. hyvndm

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi bakalım bende yarın önce sızdırmazlık sonra tuv'e gideceğim, sonuçtan sizleri de haberdar edeceğim, haklısınız güya her şey yönetmeliğe uygun olacak diye başlıyor ama muameleciler ne araçlara kusursuz muayene raporu alıyorlar,biz...
  3. hyvndm

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi saolun verdiğiniz bilgi için ,pazartesi giricem muayeneye görücem geçip geçmediğini... (ruhsat hala gelmedi elime , satıs belgesi ile giricem tuve )
  4. hyvndm

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi selamlar bende 97 disco 1 v8 aldım gecen hafta, eylül ayında tuve gircem ancak daha ruhsat bile gelmedi elime ,eski sahibi orjinal bu problem olmaz dedi ama baslıgı gorunce sormak ıstedım, ruhsatta nerde ceki demiri işli oldugunu...
  5. hyvndm

Sonunda Rüyalarıma Giren Defender'in Sahibi Oldum

Ynt: Sonunda Rüyalarıma Giren Defender'in Sahibi Oldum hayırlı olsun , güle güle kullanın,darısı başımıza
  6. hyvndm

Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum

Ynt: Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum hayırlı olsun , kazasız belasız kullanırsınız insallah. gelişmeleri takip etmek cok hos olacak, darısı bizim basımıza..
  7. hyvndm

RR 3.9 vouge ile ilgili yardım

Selamlar, bir süredir baktıgım land rover defender'dan , yeni evlendiğim ve daha cok kamp ve sehir içi kullanıma yonelik kullanacagım RR için vazgeçtim.hala aklım defender'da kalsada eşiminde sehir içinde kullanabilecegi ve bizi kamp alanlarına,cok zorlu olmayan off road kosullarına...
  8. hyvndm

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) cevabınız ve ilginiz için tesekkurler Erhan Bey , mailyet dediğiniz gibi birazda kişisel istekler ve ekonomik özgürlükler tarafından şekilleniyor, ancak ortalama olarak verdiginiz fiyatlar benim için ulaşılmaz...
  9. hyvndm

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri paylasımlarınız için tesekkürler, ilginizi ve dostça paylaşımınızı takdir ediyorum. alper can
  10. hyvndm

En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu

Ynt: En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu hayırlı olsun, güle güle kullanın, darısı basıma :)
  11. hyvndm

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) hayırlı olsun , kazasız belasız kullanır ,sefasını sürersiniz umarım.
  12. hyvndm

Satılık Tertemiz Defender 110

Ynt: Satılık Tertemiz Defender 110 İyi gunler tekrar Tuğrul Bey ,agustos ayında iş/*tatil sebebiyle yurtdısında olacagım,dönüşte araç halen satılık olursa sizi rahatsız ederim..İyi satıslar İyi gunler
  13. hyvndm

Defender 110 - SATILDI

Ynt: Defender 110 - SATILDI Onur Bey isim dolayısıyla bende bu ara mesgulum, insallah ramazan bayramı sonrası ülkeye geri donmus olacagım, o zaman hala aracınız satılık olursa takas ve diger konuları gorusuruz.İyi gunler
  14. hyvndm

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri İhalenin tarihleri belli mi ,biliyor musunuz?
  15. hyvndm

Defender 110 - SATILDI

Ynt: Defender 110 - SATILDI Onur Bey takas için binek mi düşünüyorsunuz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri