i.h.d kullanıcısının son içeriği

1. I

Hilux yn 106 aracım çok yakıyor...

Ynt: Hilux yn 106 aracım çok yakıyor... buji ve platıne baktırım derım bırde dısbılatorde bosluk olup olmadııgına normalde 15 lt yakması gerekır bırde lpg takarsanız rahatlarsınız lpg uyum saglıyor...lpgde 1 lt 7km yapıyor
  2. I

Satılık Bf goodrich 31x10.5x15 4 adet az kullanılmış lastik

Ynt: Satılık Bf goodrich 31x10.5x15 4 adet az kullanılmış lastik selam ıyı gunler bu lastıklerınız toyota landcrusa olurmu acama yukseltme yok aracımda
  3. I

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? bunların hıc bırınde yok benım bıldıyım kadar ha bırde bu serılrın orjınal bakım kıtapcıgı var ... evet bazılarında ozel olarak var ynlız tedasa satılanlarda yok bırde bunların onunde orjınel hayser vınc yanı olması gerekıyordu saselı yanılmıyorsam sokmusler
  4. I

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? tedas cıkmaların hıc bırınde dıfransıyel kılıdı yok 5 ılerı vıtes arazı vıteslerı ıse agır ve serı ben dıfransıyel kılıtlısını gormedım onlerde hub var oda mekanık ..
  5. I

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? bahsı edılen benzınlı arac 2000 cc gecıyor ruhsatta benzınle 1 lt ıle 12km gıdıyordu ..lpg ıle ıse 1lt ıle 9 km gıdıyordu kısın bıraz artıyordu yanlız ....bu araclar genelde tedeş ve eletrık kurumlarınan cımma ...
  6. I

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? selam sızın bakmıs oldugunuz benzınlı toyota dan yaklasık 10 sene kullandım ... lpg uyumu mukemmel motor kısmında ıse platın ve benzın otomotıyınden baska parca deyısmedım ... parca olayına gelınce pek buyuk sorun orun yaratmadı .fıyat konusunda bılgım yok
  7. I

Satılık Bf goodrich 31x10.5x15 4 adet az kullanılmış lastik

Ynt: Satılık Bf goodrich 31x10.5x15 4 adet az kullanılmış lastik kardes verılen 05320556163 nolu telefon kulanılmamaktadır denıyor ...
  8. I

SATLIK TOYOTA VX 80

Ynt: SATLIK TOYOTA VX 80 yıl basına kadar fıyat 19000 bın oldu son gun 31 aralık gelen alır
  9. I

SATLIK TOYOTA VX 80

Ynt: SATLIK TOYOTA VX 80 arkadas cok yakar demıs... km ye 450 kr yakıyor kacmaz dedıyı arac lpg le 150 basıyor ... bu arac 4 ılerı vıtestır daha karda camurda bırakmadı benı ..parcaya gelınce ust kapak contası 50 tl devrıdayımı 110 tl bılmıyorm daha ne kjadar ucuz parca bulunur ...yınede tşk...
  10. I

6 bijon 15 inch hiluxe uygun jant araniyor.

Ynt: 6 bijon 15 inch hiluxe uygun jant araniyor. selam ıyı bayramlar . daha jant arıyorsanız. benım toyotada 18 lnc jantlar var .sahıbınden sıtesınde toyota vx 80 batman jantlar ve lastıkler sıze olursa arayın 05052702595.. kasım ayında ıraka gıdecem ondan satıyom ...
  11. I

TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi Tek kelime makinaya yenıden can vermek böyle bısey elınıze saglık gelecektekı yapımlarınızda basarılar dılerım saglıcaklakalın
  12. I

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup çok guzel bır makına olmus emeyı gecen herkesı tebrık ederım gelecektekı çalısmaların da başarılar dılerım .
  13. I

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza geçmiş olsun acıl şifalar dilerim.
  14. I

Almayı düşündüğüm BJ60 için yorumlarınızı rica ediyorum.

Ynt: Almayı düşündüğüm BJ60 için yorumlarınızı rica ediyorum. o ses mekanık hublardan deyıl akıs bası ıstavrozlarından gelıyor ... onuda ısın erbabı bırıne baktırmanızı tavsıye ederım .
  15. I

ranger 2006

Ynt: ranger 2006 hayırlı olsun kards allah kazadan sakısın ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri