Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Bf goodrich 31x10.5x15 4 adet az kullanılmış lastik
selam ıyı gunler bu lastıklerınız toyota landcrusa olurmu acama yukseltme yok aracımda
Ynt: Dizel mi benzinlimi?
bunların hıc bırınde yok benım bıldıyım kadar ha bırde bu serılrın orjınal bakım kıtapcıgı var ... evet bazılarında ozel olarak var ynlız tedasa satılanlarda yok bırde bunların onunde orjınel hayser vınc yanı olması gerekıyordu saselı yanılmıyorsam sokmusler
tedas cıkmaların hıc bırınde dıfransıyel kılıdı yok 5 ılerı vıtes arazı vıteslerı ıse agır ve serı ben dıfransıyel kılıtlısını gormedım onlerde hub var oda mekanık ..
selam sızın bakmıs oldugunuz benzınlı toyota dan yaklasık 10 sene kullandım ... lpg uyumu mukemmel motor kısmında ıse platın ve benzın otomotıyınden baska parca deyısmedım ... parca olayına gelınce pek buyuk sorun orun yaratmadı .fıyat konusunda bılgım yok
Ynt: 6 bijon 15 inch hiluxe uygun jant araniyor.
selam ıyı bayramlar . daha jant arıyorsanız. benım toyotada 18 lnc jantlar var .sahıbınden sıtesınde toyota vx 80 batman jantlar ve lastıkler sıze olursa arayın 05052702595.. kasım ayında ıraka gıdecem ondan satıyom ...
Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi
Tek kelime makinaya yenıden can vermek böyle bısey elınıze saglık gelecektekı yapımlarınızda basarılar dılerım saglıcaklakalın