Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O lastik için 15 jant bulmaniz gerekecek. 35 lastik en az +2 inc yukseltme ister . 11.5 taban olcusu -offset jant veya spacer gerektirir . Duz dizel 35 i cevirir ama bir yere kadar
ibrahim IPEK
Motor elektironikmidir acaba. Oyle ise beyin vs isleri ugrastiracaktir... motor sanziman adaptasyonu ise iveco muhafazasina flans yapip. Lt ve r380 e flansla birlestirmek . Yanliz iveco motoru direksiyon kutusuna degebilir
ibrahim IPEK
10 bin tdi motor icin hayal. Benim elimde saglam motor olmasina ragmen 12 bin lira harcadim varin siz dusunun. Cikma 300 tdi rn380 sanzimani 15 den asagi bulmaniz cok zor. Radyatoru hortumu intercolu. Kulagi isciligi 5-6 bin lira gider
ibrahim IPEK
Sahsi fikrimdir. Ben her turlu aracda turbo dizel severim ve kullanirim.. defender rahatsiz bir arac konfor yok gibi. Ama zevkli . Hemde ne zevkli
ibrahim IPEK
Defenderde parca sorun degil . Ciddi degil herturlu herseyi bulabilirsiniz. Ah keske bu kadar aksesuari ve parcasi olmasa idi diyorum bazen... yakit olarak bence normal. 100 km de 8-10 litre mazot tuketimim var . 120 hp 2.5 ton surekli 4 ceker bir araç
ibrahim IPEK