Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında
Meindl bu modelini 3 Yıldır kullanıyorum. Kesinlikle su geçirmiyor. Ne karda ne Yağmurda. Rahat bir bot. Şehir kullanımı için biraz ağır olur. Botun hakkını arazide vermelisiniz.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ynt: 2015 Likya Yolu Yürüyüşü (kasım) En Güzel Ay
Geçen hafta Ölüdeniz - Patara arasını yürüdük. Gerçekten manzarasıyal, rotasıyla ve havasıyla çok keyifli bir faaliyet oldu. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Faalietinizi Yamaç parşütüyle taçlandırmayı ihmal etmeyin.
Ynt: Goretex Botların Bakımı Ve Terleme Hakkında
Gore-tex ile yanlış bilinen birşey var. Gore-tex her zaman nem transferi yapmaz. Transferi verimli yapabilmesi için dışarının soğuz ve düşük rutubetli olması gerekir. Bu durumda en iyi nem transferini gerçekleştirir. Bu koşullarsa genelde...
Ynt: Likya Yolun'da Tongaya Gelmek
Ilginç bu yaşta neyin peşindeler anlamıyorum. Kasım'da bizde o bölgede faaliyet yapacağız bilgilendirme için teşekkürler.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: Şavşat, Borçka, Karagöl, Macahel Gezi Raporu
Güzel bir derleme olmuş elinize sağlık. Geçen yıl bizde aynı rotaları yürüyerek gezmiştik. Çok keyif aldık. Yine gitmek için sabırsızlanıyorum. Karagölde milli park girişinde araç park alanı var. Buraya kadar araçla gelmekte sorun yok. Sonra...
Ynt: Bot Tavsiyesi
Bence Karadeniz daha keyifli bir tercih olur. Ayrıca Haziran sonunda daha öncede katıldığım Ereğli -Çamlıyayla toros transını ( 4 gün kampı) kesinlikle tavsiye ederim. Bu senede katılacağım bir aksilik olmaz ise. Bunun yanında Aladağlarda trans faaliyet için güzel...
Ayrıca Temmuz ayı Likya yolunu yürümek için pek uygun bir zaman değil. Rotalar üzerinde su sorunu var ve yazın çok sıcak olur. Biz bu Nisan'da gittiğimiz halde çok sıcak geldi. Tavsiye edilen zamansa sonbahar sonu yasa bahar ayları. Faaliyetin keyifli geçmesi için bence...
Bot alırken tavsiyelerin yanında denemekte çok önemlidir. Alacağınız botu mutlaka deneyin. Ayrıca Likya yolunda sandaletle yürüyende gördüm botlar yürüyende. Bu tamamen insanların nasıl rahat ettiğine bağlı. Mesala ben özellikle taşlık bölgelerde botsuz asla yürümem...
Ynt: Satılık Suunto Ambit 2 Hr Black-(ihtiyaçtan, Çok Ucuz)
Saat Suunto ambit2 S modeli mi yoksa ambit 2 HR modeli mi. ysyavas@yahoo.com adresine birkaç foto daha gönderebilirmisiniz.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Aladağlar Güney-kuzey Transı
Yanlız Güneyden Kuzeye geçmek ciddi tırmanışlar gerektiriyor. Dağ silsilelerini kesmek gerekiyor. Bu tür bir geçiş yapıldığını duymadım. Yani exterm bir faaliyet olur. Şimdiden başarılar...
Ynt: Kask Köpüğünün Dağılması
Malzemenin eski olmasıda bu tür sorunlara sebep olur. Bizim iş yerinde emniyet baretleri üretici tavsiyesine göre sağlam olsa dahi 5 yılda bir değiştirilir. Plastik türevi malzemelerde zamanla deformasyon olabiliyor. Firmada size muhtemelen kaskın üretim tarihinden...
Ynt: Karda Piknik
Çamlıyayla baştepe karda zevkli ve manzaralı bir parkurdur. Bunun dışında Horoz köy Madenli güzergahı ve feng vadiside kışın keyifli olur...
Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013)
Tebrikler Hasan,
Biraz zahmetli ama güzel bir tırmanış olmuş. Benim çocukluğumun iki yılını geçirdiğim, bir çok resmini çizdiğim Ağrı dağına tırmanma hayalimi gerçekleştireceğim zaman çok faydalı olacağına emin olduğum...
Ynt: 24 Ağustos-1 Eylül 2013 Doğu Karadeniz Trekking Faaliyeti...
Teşekkürler Hasan. Umarım sizin Ağrı dağı faaliyetinizde iyi geçmiştir... Hava bizim gittiğimiz dönemde çok iyiydi herhalde tüm Türkiyeyi görmüşsünüzdür zirveden :)