ihsanca kullanıcısının son içeriği

1. ihsanca

Yanyana İkili Bisiklet

Ynt: Yanyana İkili Bisiklet bu arada int de ararken hoşuma giden bazı fotolar bana fikir verdi bunları da sizinle paylaşlayım
  2. ihsanca

Yanyana İkili Bisiklet

Ynt: Yanyana İkili Bisiklet Arkadaşlar merhaba nerde satılır bilmiyorum ama ben kendim yaptım sadece üzerindeki tente kısmı daha bitmedi ilk fırsatta fotoları atarım. çokda maliyetli bişey olmadı. fotolarla beraber yapım aşamaları hakkında bilgi verebilirim sadece bir iki sonra geri dönüş...
  3. ihsanca

Römork Sorunu

Ynt: Römork Sorunu merhaba aracınızda çeki demiri işlenmiş ise başka biş şeye ihtiyacınız yok yani ruhsatınızda römork takabilir onaylı ise hangi römorku takacağınız önemli değil. römork takarken de bir adet plaka bastırabilirseniz vede elektrik aksamı sağlıklı çalışıyorsa istediğiniz römorku...
  4. ihsanca

3 Tekerli Motor Vardı, İzmir'de Yapılıyordu.

Ynt: 3 Tekerli Motor Vardı, İzmir'de Yapılıyordu. evet çok teşekkür ederim Başka alternatif bilen de varsa yazarsa çok memnun olurum Sağlıcakla.....
  5. ihsanca

3 Tekerli Motor Vardı, İzmir'de Yapılıyordu.

İzmir diye hatırlıyorum ama tam emin de değilim Türk yapımı 3 tekerli bi motor vardı bunun markasını yada web bilen varmı teşekkürler
  6. ihsanca

Kamp Aktiviteleri

Ynt: Kamp Aktiviteleri ortalıkta sert bi çamur varsa çivi oynuyorduk darboğazlar yapmaya çalışıyorduk şimdi diyeceksiniz biz de bunları çocukken oynuyorduk :) ama biz koca adamlarkende oynuyorduk(en son 3-4 sene önce), kuyu diye misketlerle oynanan bi oyunda vardı ama onunda nasıl oynandığını...
  7. ihsanca

Kamp Aktiviteleri

Ynt: Kamp Aktiviteleri arkadaşlar limon diye bi oyun vardı ker kişiye kare bi alan veriliyordu bide top vardı havaya atıp kendi sahamıza düşürmemeye çalışıyorduk ama tam olarak nasıl bişeydi hatırlamıyorum belki sizde o oyunun adı farklıdır bu oyunu bilen varmı
  8. ihsanca

Yanyana İkili Bisiklet

Ynt: Yanyana İkili Bisiklet özdal bey merhaba, römork işine devam fakat bu işe kalkıştığımda işler sakindi ama bu aralar çok yoğun durumdayım pek vakit ayıramadım, jantları profilleri ve çadır kumaşını aldım profillerin eğilmesi gerkiyor cumartesi metal aksamını bitiririm diye düşünüyorum...
  9. ihsanca

Extrem Tour

Ynt: Extrem Tour bukunduğun yer ve müsait olduğun zamanlar hakkında bilgi verebilirsen ortak bi program yapılabilirmi ona bakarız, bi de tırmanış konusunda bizleri bilgilendirirsen daha iyi olur sanırım bu iş kolay mı herkes yapabilirmi bu eğitimi her kişi alabilirmi / verebilirmi gibi...
  10. ihsanca

Kamp Aktiviteleri

arkadaşlar merhaba Hemen hemen hepimiz grup olarak kaldığımız kamplarda arkadaşlarla değişik kamp aktiviteleri yapıyoruz. Burada bunları paylaşabilirmiyiz en çok hoşumuza gidenler, oyunlar, şakalar gibi ateş başında söylenen şarkılara eşlik etmeyi yazmayın o standarttır herhalde :)
  11. ihsanca

Yanyana İkili Bisiklet

Ynt: Yanyana İkili Bisiklet şu fotograflar bile benim için çok iyi oldu iç kısmı ile ilgili bi endişem vardı oda fotolar sayesinde halloldu çok teşekkür ederim bu arada ben bursa dayım (mudanya) da bugün fırsat bulursam kullanabileceğim kumaş bakacağım
  12. ihsanca

Yanyana İkili Bisiklet

Ynt: Yanyana İkili Bisiklet yardımınız için çok teşekkür ederim şuan için içine nasıl bi koltuk var onu anlayamadım. şase kısmı ve jantlar konusunda bişeyler planladım onda sorun çıkacağını sanmıyorum mümkünse iç kısmının fotografını çekebilirseniz bana çok faydası olur
  13. ihsanca

Yanyana İkili Bisiklet

Ynt: Yanyana İkili Bisiklet Arkadaşlar tekrar merhaba bende şuan bisikletin arkasına takılan römorklarla ilgili bi çalışmaya başladım. internetten bulduğum bilgilerle kendim bişeyler yapacağım bu gün jantlarını alıyorum. ve yapacağım römorku fotograflayım buraya atarım umarım sizinde işinize...
  14. ihsanca

Yanyana İkili Bisiklet

arkadaşlar merhaba benim aklımda bi fikir var onu sizinle paylaşmak istiyorum. Aynı boy/moden iki bisikleti yan yana aralarında 80cm boşluk kalacak kadar birleştirsem ve o boşluğa da ufak kızım için bi koltuk koysa nasıl olur kullanım zorlukları neler olabilir tabi en başta direksiyon sorun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri