ikiekmekbimaltepe kullanıcısının son içeriği

1. I

Honda Hrv Devir Dalgalanması

Bende 2005 var 5000 km önce yetkili servise götürdüm yagini d3gistirmek icin 15 dakika laf anlattim adamlara ama filitreleri degiştirmediler yani yapilan isin bir anlami olmadi arada dalgalanma yok ama titreme yapiyor
  2. I

suzuki jimny aranıyor

Ynt: Suzuki Jimny Aranıyor merhaba bende arıyorum ama duruyormu sizdeki jimny
  3. I

Bir Martı'da Rize için Hayat Buluyor

Ynt: Bir Martı'da Rize için Hayat Buluyor MAŞALLAH ÇOK İYİ HIZLI VE TEMİZ İŞŞŞŞŞŞ
  4. I

Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke)

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) iştre çorumun haklı gururu buralarda da böyle işlerin olması harikaa hayırlı ugurlu olsun bol çamur abim
  5. I

Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu merhaba öncelikle yanlış başlık attıgınız için sizi uyarmak istedim dogrusu:1995 Discovery 1, V8, düz vites, ÇOK ÇOK ÇOK Güzelleştirme operasyonu...
  6. I

Temel Mağaracılık

Ynt: Temel Mağaracılık sadece şunu soracam magracılık denildigi kadar pahalı bir spormuuu ve bunun için bir izin lisans gerekiyormuu
  7. I

Artık Benim de bir Tahoe' m var

Ynt: Artık Benim de bir Tahoe' m var KAZASIZ BELASIZ BOL ÇAMURLU GÜNLER AMA DAHA ÇOK İŞİN VAR ALLAH KO LAYLIK VERSİN
  8. I

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008) sadece şukadarını diyebilirim nekadar şanslısınızzzzz .insanın kıskanmaması elde degil.bakıyorumda valla o hafta sonunu insanın ömrüne 5 sene katarrrr
  9. I

Kaza Yapan Araç 112' yi Kendisi Arayacak

Ynt: Kaza Yapan Araç 112' yi Kendisi Arayacak merhaba arkadaşlar o sistem arkadaşım tarafından geliştirldi ve patenti alındı.hatta araç çarpma hız ve hasar durumunu sigorta şirketine bildiriyor. bu sayede hasarsız araçlardan sigorta şirketlerinin dolandırlma olasılıgı kaldırılıyor.araç...
  10. I

Ford Ranger; Vergi ve Performans ?..

Ynt: Ford Ranger; Vergi ve Performans ?.. merhaba arkadaşlar aslında trafik tescil de türkiye genelinde yapılan bir yanlışlık şu araçlarınız kamyonet ama arazi taşıtı statüsünde oldukları için o katagoriden degerlendirlir.çok biliyorumki maliyed minibüs diye degerlendirilen arazi taşıtları...
  11. I

2. El Çadır Arıyorum 5 Mevsim Husky Flame Öncelikli Tercihimdir.

Ynt: 2. El Çadır Arıyorum 5 Mevsim Husky Flame Öncelikli Tercihimdir. yok arkadaşım şimdilik en hesaplılarına yönelmeni tavsiye ederim ben acemilik ve acemice işlemler yüzünden iki adet çadır eskittim. öncelikle uygun birşeylerle güvenli bölgelerde kamp yapmanı tavsiye ederim.komik gelmesin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.