ilkerilker kullanıcısının son içeriği

1. ilkerilker

Cj5 Restorasyon

Ynt: Cj5 Restorasyon Kolaylıklar dilerim. Takip...
  2. ilkerilker

Willys Hidrolik Direksiyon

Ynt: Willys Hidrolik Direksiyon Hidrolik direksiyon hususunda TÜV görevlisinin tutumu en önemlisi. Biri denk gelir hidrolik direksiyonlu aracınıza hiçbirşey demeyebilir, ötekisi direksiyon simidinin çapını bile sorun etmeye çalışır. Hidrolik yapmak istiyorsanız 115 kasa ve 123 kasa...
  3. ilkerilker

Adana Da Satılık Wj 4.7 Arıyorum

Ynt: Adana Da Satılık Wj 4.7 Arıyorum takip,,,...
  4. ilkerilker

Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor

Ynt: Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor Elimde aradığınız motor var ama büyük ihtimal üst kapak çatlak. Bunu da sağolsun ustalarım motorun diğer birçok parçasını değiştirttikten sonra farkedebildiler. Bu yüzden söktüm aracımdan motoru, ama kısa zaman önce yakıt pompası tamir edildi...
  5. ilkerilker

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. çok titiz bir çalışma olmuş.. beğenerek okudum... kolaylıklar dilerim...
  6. ilkerilker

Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Renk olarak "tornado kırmızısı" harika olur diye düşünüyorum,,, Tekrar kolay gelsin,,,
  7. ilkerilker

Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Kolaylıklar dilerim, takip,,...
  8. ilkerilker

BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu

Ynt: Baofeng Uv-5r Mi Wouxun Mu Anladım.. teşekkür ederim... 73
  9. ilkerilker

Yeni Üyenin Konu Açması

Ynt: Yeni Üyenin Konu Açması +1
  10. ilkerilker

Ynt: Baofeng Uv-5r Mi Wouxun Mu Yardımınız için teşekkür ederim... menüde 7. sırada TDR var.. benimki off konumundaydı.. on yaptım.. bu şekilde 2 frekans dinleyebiliyorum hangi frekanstan çagrı gelirse "ok" çağrının geldiği frekansa kendiliğinden geçiyor. fakat dikkatimi çeken birşey daha...
  11. ilkerilker

Ynt: Baofeng Uv-5r Mi Wouxun Mu İyi akşamlar,,, Kadir bey ben Baofeng UV-5RE Plus kullanıyorum model henüz Türkiyede yok. Biz Çin'den getirtmiştik. Türkiye'de satılan model UV-5RE bizim kullandığımız Plus hemen hemen tasarım olarak aynı fakat arkadaşların bahsettiği çift frekans dinleyememe...
  12. ilkerilker

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  13. ilkerilker

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  14. ilkerilker

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Forumda "BEĞEN" butonu olsa 99556161565465 defa beğenirdim herhalde,,, :) Kolaylıklar dilerim,,,...
  15. ilkerilker

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Değerli kardeşim, görüyoruz ki bu araçla alakalı bilgin yok denecek kadar az. bu sebeple gel sen fiyatına aldanıp bu arabayı alma... Burada bahsi geçen araçla alakalı o kadar çok senaryo yazılabilir ki yarın bu araçlarla alakalı daha ayrıntılı bilgi sahibi olduğunda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR