Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam aklımda aracımı karavana çevirmek fikri var çoğu herkes gibi..
Şu videoda ki arabanın ebatında bir aracımız var bu arabalar için iç tasarım projelerini nasıl bulabiliriz?
Hani tuvalete yer ayırsam ona kalmıyor buna ayırsam ona yer kalmıyor..
Araştırdıkça ve biraz daha gerçekçi düşündükçe 4x4 araç almaktan vazgeçtim , Şu zamanlarda tekrardan karavan olayına geri dönmüş bulunmaktayım.Bakalım karavan araştırma süreci nasıl gidecek.Yorumunuz için teşekkürler.
İkinci el alırken nelere dikkat etmeliyim?
Mümkünse bu işten anlayan ve tecrübeli bir arkadaşınızla gidin; ama yine de başlangıç olarak faydalı olabilecek bilgilere bir göz atalım.
* Bir nemölçer ile kontrol edilmeden kesinlikle motorlu karavan satın almayın. Herhangi bir problem varsa, bunu...
Gönlümdeki araç pek şekillenmedi ama kapalı kasa defender 110 2.5 TDI modelleri ve benzeri olanlar diye düşündüm.Tahmini rotam ise gaziantep'ten başlayıp akdenize ordan ege-marmara-karedeniz-sonra iç anadolu gelerek başlangıç noktasına varmak.
Nerden başlayacağımı bilmiyorum , Örneğin,malum 2.el sitesinde bakarken arada kaybolup gidiyorum.Araç bakarken hangi ilkeler çerçevesinde bakmamız lazım.Yoksa bu gidişle 1cm yol alamayacağım.
Vay canına kaç paragraf bilgi yumağı :D , hepsini okudum hangi araç ve yakıt tipinde seçim yapacağıma karar verdim.Peki sahibinden.com'dan araç alırken nelere dikkat etmeliyiz?Anlamayan birisi için kuyu gibi , en azından araç alırken şunlara şunlara ve şunlara dikkat et gibisinden.