ilyascimen kullanıcısının son içeriği

1. I

1.6 JLX Motor hakkında yardım

Ynt: 1.6 JLX Motor hakkında yardım Deneseniz olurmu:D
  2. I

1.6 JLX Motor hakkında yardım

Arkadaşlar Merhaba 1.6 vitara aracım var motor yağ kapağını açtığımda araç stop edecek gibi oluyor motorun çalışması tuhaflaşıyor ve bir süre sonra düzeliyor sizce bu durum normal bir durum mudur?Birde araçta sanki sibob vurur gibi bir ses var bu ses yağ kapağını açtığımda kesiliyor bu konuda...
  3. I

FULDA 4x4 TRAMP MİX LASTİK İHTİYACI

Merhaba Arkdaşlar Suzuki vitara aracım İÇİN FULDA 4x4 TRAMP MİX 215 75 15 lastik ihtiyacım vardır.İlgilenen arkadaşlar 0532 567 77 60 numaralı telefondan bana ulaşabilirler.
  4. I

FULDA 4x4 TRAMP MİX LASTİK İHTİYACI

Merhaba Arkdaşlar Suzuki vitara aracım İÇİN FULDA 4x4 TRAMP MİX 215 75 15 lastik ihtiyacım vardır.İlgilenen arkadaşlar 0532 567 77 60 numaralı telefondan bana ulaşabilirler.
  5. I

Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Teşekkürler :)
  6. I

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar hayırlı akşamlar bugün Serdivan sivri tepede civarlarında biraz turladım ve gördüğüm manzara hiç hoş değil oraya gelenler içki vs. içip çöplerini direk doğaya atıyorlar yollarda kırıyorlar vs buna bir önlem alınmalı bence yani insan giden yerker...
  7. I

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Araçta sadece arkada yükseltme var 5 cm o kadar ama sorunlarda kurtuldum çünkü aracımı sattım:)Bundan sonra tabiki suzuki vitara:)
  8. I

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan Abi o zaman 8 Ağustos pazar gününe herkeze duyuralım derim
  9. I

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Yapacağımız masrafları ve bakımları yaptık artık bundan sonrası malum :)
  10. I

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Tarih olarak hafta içi çalışanlar veya işi olanlar olur benim gibi :)O yüzden 8 Ağustos yapsak diye düşünüyorum.
  11. I

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abiler Serdivan Kırantepede benim gibi aranıza yeni katılanlarla bir pazar günü falan tanışma düzenlesek?
  12. I

Sakarya serdivan

Serdivan Kırantepede benim gibi aranıza yeni katılanlarla bir tanışma düzenlesek? :)
  13. I

SAKARYA SERDİVAN SİVRİTEPE

Merhabalar aranıza yeni katıldım sivritepede yakında bir etkinlik olacakmı tanışma vs. gibi
  14. I

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Yani haklısınız ama bizde alıyoruz derdini biz çekiyoruz:)))
  15. I

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Farklı düşüncelerin olması gayet normal ama hangi ustaya hangi lada nivayı arazide kullanan birilerine sorsam bana devamlı sorunlardan bahsediyorlar ilk zamanlar bende 91 model araç sonuçta bunlar gayet normal diyip geçtiysemde sorunlarla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR