Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar. Arkadaşım motor ustası komple motor şanzuman revizyonuna çok iyi bir fiyat aldım. beraber başladık yapmaya. bugün alt takım komple bitti. debriyaj üst merkez, pedallar değişti. debriyaj pamuk gibi oldu. motoru indirince fren merkezi ve tüm derbriyaj üniteleri değişecek. bakalım...
Selamlar. Öncelikle cevaplar için Atilla Bey'e ve Yiğit Bey'e teşekkür ederim. Yiğit özgür beyin dediği gibi 7 nolu hortum boşta. beyaz bir duman geliyor. Tamirciye başvurdum. motor bitikmiş. yeni motor bakıyorum. saygılar selamlar. İlk çalıştığında duman gelmiyor. ama ısındıkça beyaz duman...
Merhabalar. Aracım 2.5 düz dizel 110 defender. Aranıza yeni katıldım. Motor üstünde yağ kapağının yanından bir hortum çıkıyor ucu boşta (hava emiş olsa gerek). Bolca beyaz duman çıkıyor. Bu hortumun bir yere girmesi gerek ama nereye? yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar.