inblue kullanıcısının son içeriği

1. inblue

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Zam zam üstüne ülkemizde gezmek lüks oldu. Gezmek için yayan yürümek lazım. Yazın 6000km yol yaptım Türkiyeyi turladım 1200tl gaz parası verdim arabam şahin, jip alsam nolacak bilmiyorum. Balık tutmayı, doğayı çok seviyorum ama masraflar çok oluyor...
  2. inblue

Yemeden Dönme

Ynt: Yemeden Dönme Yok büryandan farklı pidenin içinde kaşarlı kebap, yoğurda banıp yiyorsun anlatırken ağzım sulandı :) Tatvan'da asteğmendim çok yedim.
  3. inblue

Yemeden Dönme

Ynt: Yemeden Dönme Tatvan kebabını tavsiye ederim ;)
  4. inblue

Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Festival Öncesi %20 İndirim!

Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Festival Öncesi %20 İndirim! Denizli-Isparta-Antalya güney kıyı şeridi güneydoğu anadolu, doğu anadolu (bitlis-van), erzurum ve karadeniz kıyı şeridi 3 haftalık bir gezi düşünüyoruz. Planlamayı tam yapmadık gezi planını çıkartcaz yakında.
  5. inblue

Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Festival Öncesi %20 İndirim! Sağolun ama o tarihte eşimle Türkiye turuna çıkcaz inşallah.
  6. inblue

Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Festival Öncesi %20 İndirim! gezenbilir'e teşekkürler indirimden yararlanıp 123 liraya çadır aldım... :) http://www.adrenalinoutdoor.com/Lafuma-Lafuma-Campo-2-3-Mevsim-cadir_6589.html#0
  7. inblue

Sıfır Km Niva

Ynt: Sıfır Km Niva yakıtı çok iyiymiş gerçekten benim şahin 10lt/100km gaz yakıyor.
  8. inblue

Lada 4x4 2011 Modifikasyon

Ynt: Lada 4x4 2011 Modifikasyon aracınız çok güzel güle güle binin. beyaz nivaya siyah cant çok yakışıyor. :)
  9. inblue

İşte Buda Benim Bebegim!!!

Ynt: İşte Buda Benim Bebegim!!! bu araç satılık mı? sanki sahibinden.com'da gördüm bu nivayı.
  10. inblue

1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları

Ynt: 1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları benim de 82model bir doğanım var, turkuaz renkli. sizinki kadar temiz ve orjinal değil güle güle kullanın, gerçekten güzel bir araç...
  11. inblue

lada niva ya yeni ön panjur

Ynt: lada niva ya yeni ön panjur fantastik olur, şekil olur, dikkat çeker ama sağlam olmaz polyester ;)
  12. inblue

Lada Niva 1993

Ynt: Lada Niva 1993 aracınız gerçekten çok güzel. yakıtıyla ilgili bilgi verir misiniz? iyi günlerde kullanın :)
  13. inblue

Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk.

Ynt: Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk. yazınız gerçekten içimi ferahlattı. şimdiden temiz niva aramaya başladım.
  14. inblue

Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk.

Ynt: Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk. arabanızın yakıtı gerçekten çok iyi. uzun zamandır forumu takip ediyorum ben de niva hastasıyım. şu an askerdeyim askerliğim biter bitmez niva almayı düşünüyorum ama beni nivada en çok yakıtı korkutuyor. nivanızda ne tür lpg sistemi var? aracınız karbüratörlü mü?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri