Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Zam zam üstüne ülkemizde gezmek lüks oldu. Gezmek için yayan yürümek lazım. Yazın 6000km yol yaptım Türkiyeyi turladım 1200tl gaz parası verdim arabam şahin, jip alsam nolacak bilmiyorum. Balık tutmayı, doğayı çok seviyorum ama masraflar çok oluyor...
Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Festival Öncesi %20 İndirim!
Denizli-Isparta-Antalya güney kıyı şeridi güneydoğu anadolu, doğu anadolu (bitlis-van), erzurum ve karadeniz kıyı şeridi 3 haftalık bir gezi düşünüyoruz. Planlamayı tam yapmadık gezi planını çıkartcaz yakında.
Ynt: 1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları
benim de 82model bir doğanım var, turkuaz renkli. sizinki kadar temiz ve orjinal değil güle güle kullanın, gerçekten güzel bir araç...
Ynt: Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk.
arabanızın yakıtı gerçekten çok iyi. uzun zamandır forumu takip ediyorum ben de niva hastasıyım. şu an askerdeyim askerliğim biter bitmez niva almayı düşünüyorum ama beni nivada en çok yakıtı korkutuyor. nivanızda ne tür lpg sistemi var? aracınız karbüratörlü mü?