isilselmin kullanıcısının son içeriği

1. I

Küçükkuyu - Küçükçetmi Köyü ve Konaklama İmkanı

Enver bey, sağolun varolun, uyarınız için teşekkür ederim. Gezenbilir üyelerinin hassasiyetlerini biliyordum, ama çok daha iyi anladım. Sizleri konuk etmekten memnuniyet duyarız.
  2. I

Enver bey merhaba, Sanırım yanlış anlamaya neden oldum. Ben de halen Istanbul'da oturuyorum, ama aynı zamanda Küçükçetmiliyim. Benim kastım, büyükşehirde yaşayan insanların gittikleri her yeri bir bakıma buralara benzetme çabasıdır. Günlük şehir hayatındaki alışkanlıklardan şikayet etseler...
  3. I

Köyümüzde Aris Taş Ev adlı pansiyon var aslında, ancak şu anda işletmeye açık değil. Yörede araba il 10-15 dakikalık mesafede oda-kahvaltı pansiyondan butik otele kadar her sınıfta konaklama mevcut. Köyümüzde bazı evleri de zaman zaman pansiyoner kabul edebiliyor, ya da evlerini kiraya verebiliyor.
  4. I

Değerli bilen gezginler, Edremit- Çanakkale yolunun 30. kilometresinde Küçükkuyu kasabasının çıkışında sağ taraftaki "Afrodit Kaplıcası" veya "Küçükçetmi" sapağına girip yolun solunu takip ederseniz, tatlı bir rampayı çıkar, solunuzda Edremit körfezinin güzelliğini izlerken 2. kilometrede...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri