Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Enver bey, sağolun varolun, uyarınız için teşekkür ederim. Gezenbilir üyelerinin hassasiyetlerini biliyordum, ama çok daha iyi anladım. Sizleri konuk etmekten memnuniyet duyarız.
Enver bey merhaba,
Sanırım yanlış anlamaya neden oldum. Ben de halen Istanbul'da oturuyorum, ama aynı zamanda Küçükçetmiliyim. Benim kastım, büyükşehirde yaşayan insanların gittikleri her yeri bir bakıma buralara benzetme çabasıdır. Günlük şehir hayatındaki alışkanlıklardan şikayet etseler...
Köyümüzde Aris Taş Ev adlı pansiyon var aslında, ancak şu anda işletmeye açık değil. Yörede araba il 10-15 dakikalık mesafede oda-kahvaltı pansiyondan butik otele kadar her sınıfta konaklama mevcut. Köyümüzde bazı evleri de zaman zaman pansiyoner kabul edebiliyor, ya da evlerini kiraya verebiliyor.
Değerli bilen gezginler,
Edremit- Çanakkale yolunun 30. kilometresinde Küçükkuyu kasabasının çıkışında sağ taraftaki "Afrodit Kaplıcası" veya "Küçükçetmi" sapağına girip yolun solunu takip ederseniz, tatlı bir rampayı çıkar, solunuzda Edremit körfezinin güzelliğini izlerken 2. kilometrede...